Jobbet Administratör med erfarenhet från ekonomi till STANLEY Security har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör med erfarenhet från ekonomi till STANLEY Security publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Läs mer om bolaget på hemsidan
[ Link removed ] - Click here to apply to Administratör med erfarenhet från ekonomi till STANLEY Security
Arbetsbeskrivning


I rollen som administratör kommer du tillhöra Business Support och rapportera direkt till Helene Carleblom, Business Support Manager. Din roll innebär att stödja företagets funktioner gällande administrativ service, med fokus på stora administrativa och ekonomiska flöden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Projektfakturering
  • Registrering av projekt och orderingång
  • Kundsupport gällande administrativa förfrågningar
  • Uppföljning av kund- och betalningshistorik
  • Arkivering av dokument som berör administration och avtal
  • Registrering av kunduppgifter
  • Uppdatering och underhåll av administrativa register
  • Även administrativa göromål som är en förutsättning för att genomföra ovan nämnda uppgifter ingår.


 Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har minst 2–3 års arbetslivserfarenhet inom administrativa arbetsuppgifter där du även haft inslag av ekonomiska åtaganden. Du har en grundläggande förståelse för ekonomi och kundreskontra. Har du tidigare erfarenhet från Agresso är detta mycket meriterande alternativt likvärdiga ekonomisystem.

Som person är du en självgående och nyfiken person, du trivs i en roll där du får använda din administrativa förmåga och samtidigt få utlopp för dina kommunikativa sida då du i denna roll har många kontaktytor i organisationen. Du behärskar svenska och engelska flytande.

För att lyckas i denna roll är du en noggrann person som är resultatinriktad, samtidigt som du har en prestigelös och hjälpsam sida. Du erbjuds

En spännande och varierande roll på ett väletablerat bolag, med god lönsamhet och trevliga medarbetare. Ett företag med framåtanda som agerar proaktivt och som ständigt söker nya sätt att förbättra sina kunders affärsmöjligheter.

Detta är en konsultlösning, vilket innebär att du är anställd hos Jurek men arbetar hos STANLEY Security på Lindhagensgatan 76. Konsultuppdraget planeras att pågå under minst sex månader med start omgående. För rätt person finns goda möjligheter till ytterligare förlängning av uppdraget, alternativt en överrekrytering för rätt person.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Evelina Thimper på [ Email address blocked ] - Click here to apply to Administratör med erfarenhet från ekonomi till STANLEY Security Om STANLEY Security

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security ingår i STANLEY Black & Decker-koncernen. Vi finns i 12 europeiska länder med över 10 000 medarbetare och 200 000 kunder. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.


Referens

003F3038362843919D901DB16E635CF2

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till