Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör med erfarenhet av AutoCad till Custom Installation företaget YouControl jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör med erfarenhet av AutoCad till Custom Installation företaget YouControl på Uniflex

Administratör med erfarenhet av AutoCad till Custom Installation företaget YouControl

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker just nu dig som vill bli deras nya administratör. I denna roll arbetar du med spännande projekt och du kommer bland annat ha uppgifter som ritning/ offerthantering, mallhantering samt administration.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv och har en bra arbetsmoral. Du har ett sinne för struktur och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter där du får ge god service samt känna att du bidrar till verksamheten. Som person är du driven, organiserad, ordningsam och strukturerad. Du har även: Erfarenhet av AutoCad Utmärkta kunskaper i svenska och engelska Meriterande om du har arbetat med inköp och logistik. Ansvarstagande då våra kunder förväntar sig ett perfekt resultat och bra service Hos YouControl kommer du ingå i ett litet men roligt och entusiastiskt team som strävar efter att förmedla teknik på ett sätt som är användarvänligt och inspirerande för våra kunder. De älskar teknik och vill hela tiden hitta på nya spännande lösningar som kan göra kundernas hem unika. Varmt välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55983