Jobbet Administratör med ekonomivana sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör med ekonomivana sökes publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 4 dagar
Deltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Är du en fena på Excel? Är du driven och gillar att ta egna initiativ? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Administratör hos vår kund ingår du i avdelningen affärsstöd vilket innebär att du kommer att arbeta med och för alla på kontoret i Karlstad. Du kommer att ha ansvaret för kontoret, post/budhantering och telefoni. Du blir spindeln i nätet och ser till att allt flyter smidigt på kontoret. Du arbetar brett på företaget med administration samt ekonomi. Dina arbetsuppgifter kan variera från att boka mötesrum, förbereda ärenden, ta fram information ur databaser, och sammanställa material och delta i utredningar. Andra arbetsuppgifter kan vara administration kring fakturor, inköp, kund-, konferens-, och resebokningar samt att beställa frukost, fika och drycker. Du har en bred roll med många olika arbetsuppgifter därför är det viktigt att du är flexibel och samtidigt strukturerad.

Om företaget
Vår samarbetspartner är ett av Nordens främsta arkitektkontor. De skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades de som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company. De är det stora företaget med det lilla kontorets nyfikenhet och personlighet, med viljan att göra världen till en bättre plats att leva i. Med 570 medarbetare i Sverige och Finland har de lika många perspektiv på vad arkitektur är, vilket är vår största tillgång. De agerar i de stora sammanhangen och bidrar till att bygga framtidens hållbara samhälle. Detta tror vi görs bäst genom att ha kompetens inom allt som rör arkitekturens breda begrepp. Samtalet, olika syner och breddade perspektiv är några av våra främsta drivkrafter när vi skapar arkitektur som förändrar boxen.

Din profil
Skallkrav: - Gymnasial utbildning i ekonomi alternativt tidigare erfarenhet av Administratörs roll - Kunna arbeta obehindrat i Word och Excel - Svenska och Engelska på god nivå i tal och skrift - Körkort B Meriterande är om du har erfarenhet av ekonomiprogrammet Deltek Maconomy, resursplaneringsverktyget SilverBucket och goda kunskaper i OneNote. Som person ser vi att du är positiv, prestigelös och ansvarstagande. Du har en god samordnande förmåga och klarar av att driva flera projekt parallellt. Du bör ha ett stort intresse för människor, en naturlig pondus och du trivs i en roll där det händer mycket. Vi tror att du brinner för service, vill ge det lilla extra och att du kan prioritera och bedöma din egen kapacitet på ett långsiktigt sätt. Då rollen är operativ behöver du vara en doer som hanterar de dagliga uppgifterna väl och planerar din tid på ett effektivt sätt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Ort: Karlstad Omfattning: Deltid 75% Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

17228

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till