Jobbet Administratör/kundtjänstmedarbetare sökes omgående för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör/kundtjänstmedarbetare sökes omgående för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Solna
0,00kr/ år
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad och vill arbeta med både administration och kundbemötande över telefon? Har du dessutom erfarenhet av telefonkontakt? Då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Vår kund är världsledande inom operationell billeasing och är internationellt en av de ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har företaget kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter. Verksamheten i Sverige startade 1995 och är idag marknadsledande inom operationell leasing. Vår kund erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas och söker två nya medarbetare till sin First-Line support avdelning.

I rollen som kundtjänstmedarbetare/administratör kommer du att tillhöra vår kunds First-Line support. Den ena dagen är aldrig den andra lik och arbetat innebär 50 % administration och 50 % arbete i kundtjänst. Dina vardagliga arbetsuppgifter innebär bland annat:
- Besvara inkommande samtal från företagets kunder. Frågorna kan gälla alltifrån fakturafrågor, förarbyte, leasinguppgifter, försäkringar etc.
- Du kommer även att administrera varje ärende i deras ärendehanteringssystem.
- Övriga administrativa arbetsuppgifter som registervård, distribution av bränslekort och registrering av kundklagomål ingår i tjänsten.

Vår kund har kontor i Solna och tjänster tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Arbetstiderna är förlagda måndag – fredag 08.30 – 17.00, vilket motsvarar en arbetsvecka på 37,5 timmar. Tjänsten inleds med introduktion.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. Vidare ser vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i tjänsten ser vi att du trivs att arbeta efter uppsatta mål, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Det är även av vikt att du är stresstålig, strukturerad och har en administrativ ådra. Du är kommunikativ och behärskar både svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Det ett krav att du har grundläggande datorkunskaper och kan hantera Officepaketet. På arbetsplatsen arbetar de ständigt med förbättringar, effektivisering och utveckling och du förväntas vara aktiv och delaktig i detta. Passar beskrivning in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40913

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ordermottagare -Mindre kontor Stockholm Michael Page
Ordermottagare - Tillsvidaretjänst Stockholm Michael Page
Kundservicemedarbetare till Easypark Stockholm Placera Personal
Administratör till Com Hem Stockholm Bravura
System Administrator Stockholm Nasdaq
Ordermottagare - Fordonsbranschen Stockholm Michael Page
Butikschef - Akademibokhandeln, Stockholm Stockholm Retail Knowledge
Är du Proacts nästa säljstjärna? Stockholm Academic Work
Koordinator med kontorsansvar Stockholm Face2Face AB
Receptionister och administratörer till konsultuppdrag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Administratör till Advania Stockholm The Pace
Inköpare/Administratör Stockholm Edge of Talent

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Solna).