Jobbet Administratör/Kundsupport har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör/Kundsupport publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med administration och kundsupport? För kunds räkning söker vi dig som brinner för att ge god service och trivs med att agera spindeln i nätet.

Om företaget

Företaget har specialiserat sig på miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning. De tillverkar och säljer utrustning för anslutning till fjärrvärme och utnyttjande av bergvärme. Kunderna utgörs av proffs inom VVS- och byggbranschen där de erbjuder sina kunder färdiga lösningar för konsumenter och övriga kunder. Kontoret i Stockholm kommer vara placerat i Bromma och består av två personer och nu söker de en tredje medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som Administratör arbetar du med varierande arbetsuppgifter som innebär att supportera kunder, leverantörer, återförsäljare samt kollegor. Ärenden som du hanterar kan röra allt från orderstatus, ordermottagning, leveranstider samt produktinformation. Utöver detta stöttar du upp dina kollegor i diverse administrativa uppgifter. Du agerar spindeln i nätet och ligger hela tiden ett steg före för att säkerställa att leveransflödet fungerar samt att kunderna får förstklassig service. Du har hela tiden ett nära samarbete med kollegor där kommunikation är a och o.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Erfarenhet av en administrativ roll • God datorvana och kunskaper i officepaketet • Erfarenhet av orderhantering, kundsupport samt fakturering är starkt meriterande • Att du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska är ett krav. Finska är meriterande. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att prata med samt hjälpa kunder. Du har förmåga att skapa ett stort förtroende i kontakt med andra och uttrycker dig lättförståeligt och givetvis på ett serviceinriktat sätt. Du ingår i ett sammansvetsat team där ni arbetar tätt tillsammans men du tar samtidigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Därmed är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Vidare har du ett flexibelt förhållningssätt och kan hålla många bollar i luften samtidigt som du kan arbeta strukturerat och noggrant med administrativa kontorsuppgifter. Vi tror att du har en god fallenhet för att bygga relationer till andra, såväl till dina kollegor som med kunder.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: admin, administration, support, kundsupport, kundtjänst,ordermottagning, fakturering, Stockholm, Hägersten, Västberg

Referens

2525501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till