SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör jobb i Östhammar på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör på Randstad AB

Administratör

Randstad AB Östhammar, Uppsala län Deltid


arbetsbeskrivning.

​För kunds räkning söker vi nu en administratör för ett långt uppdrag till en av våra stora kunder i Norduppland. Hos kunden finns det mycket goda möjligheter att utvecklas inom olika roller och kompetensområden.
Är du personen vi söker kan Randstad erbjuda dig anställning som en av våra uppskattade konsulter. Som konsult får du möjlighet att kombinera en trygg anställning med omväxlande arbetsuppgifter och en mängd olika karriärmöjligheter. erfarenhet.

För detta uppdrag söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom administration


kvalifikationer.

Du har mycket goda datakunskaper, framförallt i Excel och övriga Officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i SAP/R3 och har du dessutom erfarenhet av projektuppföljningssystem och IT-applikationer är det mycket meriterande. Har du en universitetsexamen inom Industriell ekonomi är det mycket meriterande. Du har tidigare erfarenhet av protokollföring. Arbetet kräver stor noggrannhet och ett högt kvalitetstänk. Du har en god kommunikativ förmåga, skinn på näsan samt har förmågan att se helheter. 


ansvarsområde.

Som uppdragskoordinator innebär ditt arbete att hålla koll på tid och kostnader i olika projekt. Detta innebär generellt att hålla koll på kontorets aktiviteter, när de förväntas leverera samt att kostnaderna efterhålls. Till sin hjälp finns ett antal olika systemstöd så som Primavera, Procedo och SAP att tillgå. 
I denna roll ingår mycket kontakter med projektledare och andra involverade parter för att få den information som behövs. Arbetet syftar till att säkerställa att tidsplaner hålls och att investeringskostnaderna blir korrekta. I arbetet kan det förekomma en del protokollföring varvid vi gärna ser att du har erfarenhet av det sedan tidigare. 


ansökan.

Inför anställning kommer säkerhetskontroll och drogtest att genomföras. 
Urval och intervjuer kommer ske efter sommaren.

Uppdragsgivare: Randstad AB 
Ort: Forsmark 
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:15-15:45 
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker efter sommaren

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201398773