Jobbet Administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör publicerad av Randstad

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Studerar du idag och vill arbeta inom försäkring? Har du arbetslivserfarenhet av administration och service? Samt tycker om att arbeta med varierade arbetsuppgifter? Då har vi nästa uppdrag för dig. Vi söker två administrativa studenter till vår kund Brandskyddföreningen och avdelningen Försäkringsbranschens Restvärdesräddning.

Försäkringsbranschens Restvärderäddning arbetar för sina avtalsparter och i dag är bl.a. merparten av de försäkringsbolag som verkar på den svenska marknaden anslutna. Här kommer du arbeta främst med att granska och utreda restvärdes- och saneringsärenden som utförts av räddningstjänsten och Brandskyddsföreningens restvärdeledare. Låter det intressant? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning: Konsult uppdrag på deltid utifrån behov samt heltid under terminsloven.

Arbetsbeskrivning
I din roll som administratör kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Granska och utreda uppdrag från utförare
  • Kommunikation och kontakt med försäkringsbolag, Restvärdeledare och Räddningstjänst.
  • Granska och hantera kund- och leverantörsfakturor samt följa upp obetalade fakturor.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Här behöver du:

  • Eftergymnasieutbildning eller relevant påbyggnadsutbildning.
  • Arbetslivserfarenhet av administration med telefonkontakt.
  • God systemvana samt MS-Office
Det är meriterande (ej krav) om du har arbetslivserfarenhet från försäkringsbranschen, skadereglering och/eller Räddningstjänst samt arbetat i NetSuite eller annat CRM/ekonomi system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du positiv och utåtriktad och serviceorienterad. Samtidigt är du strukturerad, effektiv ansvarsfull, engagerad och noggrann. Vi förväntar oss att du har bra samarbetsförmåga tar egna och trivs att arbeta i ett team.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:

Niclas Norenius Marander,niclas.norenius.marander@randstad.se

Referens

201245889

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till