Jobbet Administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör publicerad av Derome Skog

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Varberg

Arbetsbeskrivning

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Derome Skogs uppgift är att försörja koncernens fem sågverk med sågtimmer. Vi är idag 30 anställda och omsätter ca 1 miljard. Derome Skog ingår i Derome Timber koncernen som har ca 380 anställda och omsätter ca 2,3 miljarder.

Vi söker dig som vill arbeta som administratör hos oss på Derome Skog. Trivs du med att ha en mångfald av arbetsuppgifter, i en position med många kontaktytor både internt som externt och har dessutom skogligt intresse? Då är jobbet som administratör hos oss något för dig!

I rollen som administratör kommer du att arbetar med varierade arbetsuppgifter tätt ihop med övrig administrativ personal samt virkesinköpare. Det innebär att hantera och lösa ärenden, högt som lågt. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Vara koordinator vid skogliga event
- Redovisning av affärer mot skogsägare och inköpare
- Backup för transportledning mot våra sågverk
- Ansvarig för inköp av förbrukningsmaterial
- Kontaktperson mot marknad vid beställning av olika aktiviteter
- Viss redovisning samt kontoavstämningar
- Samordning av skoglig certifierings register
- Viss fakturering av skogsvårduppdrag
- Vara delaktig vid budget & prognosarbete

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har utbildning inom skog, ekonomi logistik eller motsvarande. Vi vill att du har god administrativ- och datavana och har lätt för att sätta dig in i och navigera i olika system, kunskap av skogsbruk och virke samt skogligt intresse är en fördel. Du som söker har ett strukturerat arbetssätt och är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett noggrant vis. Du gillar ordning och reda samtidigt som du är en serviceinriktad person som drivs av att hjälpa och stödja andra i organisationen.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
På Derome Skog är vi ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde är snarast eller enligt överenskommelse. Placeringsort är flexibel till något av våra kontor i Derome, Svenljunga, Bollebygd eller Kinnared. Mer information om tjänsten lämnas av Ekonomichef, Anna Leimalm på tel. 0340-66 64 18.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 25 augusti eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Referens

1631

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till