Jobbet Administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör publicerad av ICA

Heltidsanställd
Gothenburg

Arbetsbeskrivning

Vi söker Masterdata Administratör till ICA VUIT Masterdata Special

Vill du vara en del av ett serviceminded team som brinner för ordning och reda? Då kan det vara dig vi söker till vårt team Masterdata ICA Special. Masterdata arbetar med att säkra och administrera ICAs sortiment av Specialvaror. På uppdrag av Sortiment och Inköp skall vi tillsammans skapa ett attraktivt, kundanpassat och effektivt sortiment som är lönsamt för butik och koncern. Masterdata är organiserat inom funktionen för Verksamhetsutveckling IT inom ICA Sverige AB.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som Masterdata Administratör är att, genom central artikeladministration, hålla ICAs artikelregister (artiklar och priser) korrekta. Artikeladministrationen avser nyheter, produktförändringar, administrera nya leverantörer och avtal, administrera artiklar för Onlineförsäljning och prisadministration vad avser nya och förändrade priser. Vi arbetar efter den nyhetsprocess som finns inom ICAs funktion för Sortiment & Inköp.

Arbetet är självständigt, men du har självklart support från dina kollegor i teamet. Dina främsta kontaktytor internt är Produktchefer och Produktchefsassistenter från Sortiment och Inköp, supply chain och price/space managers.

Profil
Som person är du strukturerad, noggrann och målinriktad. Vidare har du har en hög känsla för service, är positiv och kommunikativ. Erfarenhet inom ICA eller motsvarande branschkunskap är värdefull. Har du dessutom kunskaper om ICAs interna system, GS1 standard och/eller erfarenhet från butik är det meriterande.

Du har god datavana, förståelse för systemflöden och goda kunskaper i Office 365 paketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och intresse för programmering.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. En god samarbetsförmåga är avgörande då du kommer att arbeta nära dina uppdragsgivare inom kategoriteamet. Vi ser också att du är van att ta initiativ och driva förbättring för företagets bästa.


Intervjuer sker löpande, så du är välkommen att skicka in din ansökan omgående.

Anställning:
Tillsvidare, från november 2019

Kontaktperson
Kristina Nilsson, Chef Datakvaliltet ICA Special, tfn: 072 - 220 00 17

Sista dag för ansökan
2019-10-04

Om ICA

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0008859

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till