Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör jobb i Lund på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Administratör

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Lund, Skåne län Heltid

Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Post och mailhantering
  • Scanna och stämma av mottagna handlingar
  • Kundkontakt via mail och telefon
  • Assistera redovisningsavdelning
  • Övriga administrativa uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning (3 år) och tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från ett tillväxtbolag. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda datorkunskaper.
Som person är du noggrann, strukturerad, har ett öga för detaljer, öppen, har god samarbetsförmåga och lojal. Vidare har du ett positivt förhållningssätt, ett glatt humör och är flexibel vid ändrade förutsättningar.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och varierande roll hos Bolagspartner där du hjälper Sveriges företagare med snabbavveckling av aktiebolag. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med provanställning i sex (6) månader. Förväntat tillträde är så snart som möjligt.
Hos Bolagspartner erbjuds du en spännande och utvecklande tjänst där du arbetar tillsammans med ett ambitiöst team. Du kommer få en varierande och spännande roll där du får tillgång till att arbeta med mycket breda kontaktytor inom revisionsbranschen. Vi är ett glatt gäng som alltid försöker ha kul på jobbet.
Vi sitter i fräscha moderna lokaler som är belägna i Lund. Bolagspartner är i en expansiv tillväxtfas där det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du kommer att tillhöra en platt organisation med korta beslutsvägar där det finns stora möjligheter att vara med och påverka bolagets resa framåt.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på tel 073-980 69 27 eller [ Email address blocked ] . Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Bolagspartner har arbetat med bolagstjänster sedan 2010 och är idag Sveriges ledande leverantör inom snabbavveckling av aktiebolag. Varje år avvecklar vi tusentals bolag, stora som små. Vi har vår bas i Lund men jobbar med företag över hela landet. Våra kunder är främst redovisnings- och revisionsbyråer men även företagarna själva. Läs mer om snabbavveckling på www.bolagspartner.se.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2CA3E7D73E7B4197B45BCA888D0F5C69