Jobbet Administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör publicerad av Randstad

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter ett extrajobb och har erfarenhet av affärssystemet IFS? Vi söker för kunds räkning en flexibel person som vid månadsbokslut och vid behov kan stötta upp deras team på plats med diverse administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter. Intresserad? Läs vidare!

arbetsbeskrivning.

Vår kund har sitt säte i Helsingborg.
Som administratör hos vår kund kommer du att arbeta i affärssystemet IFS och vid månadsbokslut samt behov hjälpa till med artikelvård, fakturering och bokföring. Stort krav på flexibilitet då behovet är ganska oregelbundet och dagar för arbete kan variera beroende på kundens behov och din tillgänglighet.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Det är även giltigt med anställning för extraarbete om du är pensionär enligt gällande kollektivavtal. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

ansvarsområden.

Du kommer tillsammans med teamet på plats att administrativt stötta vid månadsbokslut, men även andra tider i månaden kan förekomma.
Du kommer att i affärssystem IFS arbeta med;

  • Artikelvård
  • Fakturering
  • Bokföring
omfattning.

Arbetstiderna är 8-17. Dagar varierar.
Uppdrag med start omgående och tillsvidare.

kvalifikationer.

Du har administrativ erfarenhet.
Viktigast för att vara kvalificerad för uppdraget hos vår kund är att du har arbetat i affärssystemet IFS tidigare. Mycket meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i IFS tidigare.
Du är flexibel och anpassningsbar med arbetsdagar, viktigast är tillgänglighet vid månadsboksluten där hjälp behövs.
Svenska och engelska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019.08.30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Amelie Lindell / amelie.lindell@randstad.se
om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201237751

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till