Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Administratör inom varuflödesstyrning på Dagab i Jönköping job in Jönköping at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Administratör inom varuflödesstyrning på Dagab i Jönköping på Poolia

Administratör inom varuflödesstyrning på Dagab i Jönköping

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du en person som gillar att utmanas och utvecklas inom ett företag som är i en spännande förändringsresa? Vill du vara en del av ett fantastiskt backoffice-team med hög kompetens så kan du vara den personen vi söker! Till Dagab Butikssupport i Jönköping söker vi nu en administratör inom varuflödesstyrning. Tjänsten är ett vikariat på heltid fram till december 2022 och startar i mitten av augusti. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I tjänsten kommer du få ett omväxlande och stimulerande arbete som varje dag kommer få dig att utvecklas. Vidare kommer du ha ansvar för administration av kampanjer och prislistor, stödja funktioner inom varuflödesstyrning, Dagab och deras kedjor med relevanta underlag och uppföljningar. Du kommer också vara en viktig funktion för att kunna möjliggöra datadrivna beslut inom organisationen. I tjänsten väntar spännande utmaningar med ansvar för att ekonomiska överenskommelser blir korrekt genomförda. Du kommer arbeta i affärssystemet SAP och Micro Strategy samt ha många kontaktytor för operativ administration i organisationen.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial examen inom logistik, ekonomi eller motsvarande kunskap. Du innehar en väl utvecklad kompetens inom administration och uppföljning, god datorvana och färdighet inom MS Office samt en förmåga att kunna ta fram, hantera och tolka data i Excel. Du har kunskap om kapitalbindning och kostnader förknippade med lager, transport och butikslogistik samt god kompetens inom varuflödessystem. Du kommunicerar obehindrat i såväl det svenska som engelska språket.

Som person är du strukturerad och organiserad där du trivs med att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen är du en person som ser till företagets bästa och har god förståelse för hur ditt agerande och dina beslut påverkar andra delar i processen, med andra ord är det viktigt att ha en förmåga att skapa en helhetsförståelse för verksamheten. Vidare är du en person som har hög stresströskel, du är självgående, initiativtagande och har god kommunikativ förmåga.

Om verksamheten
Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Som supportbolag har Dagab en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Dagab omsätter drygt 41 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

 

Rekommenderade jobb

Administratör inom varuflödesstyrning på Dagab i Jönköping
Poolia Jönköping Heltidsanställd
Elmontörer sökes till AP&T i Tranemo!
Lernia Västra Götalands län - Tranemo Heltidsanställd
Ej angett
Mekanisk montör sökes till AP&T i Tranemo!
Lernia Västra Götalands län - Tranemo Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60103