Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör inom HR och Kommunikation till Midroc jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör inom HR och Kommunikation till Midroc på Academic Work

Administratör inom HR och Kommunikation till Midroc

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Drivs du av att organisera, hålla i många trådar och av att hitta förbättringsförslag? Vi söker dig som är kommunikativ, strukturerad och lösningsorienterad och som är ute efter en spännande heltidsroll inom konsultverksamheten!


Om tjänsten
Academic Work söker för Midroc's räkningen en strukturerad och kommunikativ administratör som ska stötta upp inom HR och Kommunikation. Tjänsten innebär en bred roll där du stöttar framförallt HR och Kommunikation med såväl rekrytering och introduktionsadministration som att uppdatera texter och bilder på hemsida. Rollen öppnar även upp för dina egna förbättringsförslag till effektivitet i arbetet.

Midroc blev korad till Sveriges Bästa Arbetsgivare 2019 och 2020 och har en kultur med en familjär känsla där man gillar att jobba tillsammans och där vägen till beslut är kort.

Tjänsten är på heltid med start omgående och till en början på sex månader med goda chanser till förlängning och senare överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

* En långsiktig, varierad och spännande roll inom HR och kommunikation.
* Möjligheter att kunna effektivisera arbetet och hitta förbättringsmöjligheter.
* En unik möjlighet och höga ambitioner för framtiden och bidra för att förbättra den.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Rekryteringsadministration såsom att sätta ihop annonser, hantera kandidatflödet i vårt rekryteringssystem och ha återkommande kontakt med våra rekryterande chefer kring rekryteringsprocessen.
* Stötta chefer i deras introduktionsarbete av nya medarbetare.
* Bidra och stötta i övrig personaladministration såsom kursadministration och uppdatering och vidareutveckling av dokument i företagets ledningssystem.
* Agera webbredaktör, dvs. löpande uppdatera information på vår hemsida (system EPI)
* Administration kring interna och externa event - konferenser, webbinarier, kundaktiviteter.
* Bildbankshantering - lägga in nya bilder, tagga dem osv.

Vi söker dig som

* Har gymnasial utbildning
* Erfarenhet av att arbetat som administratör eller liknande
* Svenska och Engelska i tal och skrift
* God datorvana

Som person är du:

* Strukturerad
* Lösningsorienterad
* Självgående
* Kommunikativ

Vidare är du är en prestigelös och positiv person som gillar att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då du internt kommer att ha kontakt med flera olika personer och dess behov och då en del av rollen innebär att skriva och hantera texter så är det en fördel om du är en duktig kommunikatör både skriftligt och muntligt.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midroc önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Midroc Project Management har en hög ambition för framtiden. De vill redan nu vara med och bidra för att förbättra den och det är bara tillsammans med engagerade medarbetare de kan nå dit. Är du en av dem?

Midroc är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och samhällsbyggnad, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil, Stenungssund och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe som 2020 blev utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060374-SE