Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör inom ekonomi sökes till heltidstjänst i Solna! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör inom ekonomi sökes till heltidstjänst i Solna! på StudentConsulting

Administratör inom ekonomi sökes till heltidstjänst i Solna!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du driven, noggrann och har god administrativ förmåga? Har du även kunskaper inom ekonomi och ser dig själv som en teamplayer? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker StudentConsulting nu en junior ekonomiadministratör till ett stort bolag inom dagligvaruhandeln. Du kommer att arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter och vi ser gärna att du arbetat inom liknande område tidigare.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Postsortering
- Skanning
- Kontakt med leverantörer
- Begära kopior på fakturor
- Hantering av påminnelse-och inkassoärenden

Tjänsten är på heltid under kontorstider 08.00-17.00. Uppdraget startar omgående och inleds med en provanställning om 6 månader. Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting men din arbetsplats kommer vara hos vår kund i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst har avslutat dina studier på gymnasienivå meriterande med ekonomiinriktning men inget krav. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du som person är noggrann, lättlärd, flexibel och strukturerad. Vidare är du prestigelös med en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i ett litet team med väldigt nära samarbete. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: faktura, heltid, adminstratör, ekonomiassistent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59631