Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Administratör inom ekonomi sökes för omgående start! jobb i Nacka på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör inom ekonomi sökes för omgående start! på StudentConsulting

Administratör inom ekonomi sökes för omgående start!

StudentConsulting Nacka, Stockholms län Heltid
Är du driven, noggrann och har god administrativ förmåga? Är du ute efter en långsiktig arbetsplats? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker StudentConsulting nu en ekonomiadministratör. Vår kund är ett bemannings och rekryteringsföretag inom Hotell- och restaurangbranschen. De tror att kunskap, erfarenhet och ett genuint intresse är en bra grund för långsiktiga relationer. Du kommer att arbeta administrativ med att bland annat stötta deras ekonomichef och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Bokföring
- Kund och leverantörskontra
- Tidsrapporteringar
- Ansvara för bokningar och administration kring deras företagsbilar

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via kunden. Du kommer att få en god introduktion och arbetstiderna kommer variera och jour kan förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avslutat dina studier på minst gymnasienivå inom ekonomi eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter eller en bakgrund inom restaurangbranschen. Vidare ska du ha koll på kredit och debet samt ha en vilja av att utvecklas inom företaget. Som person ska du vara målinriktad, noggrann och kunna arbeta självständigt. Du ska även vara samarbetsvillig och en teamplayer. Vidare ser kund att du är social och energirik. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: ekonomiassistent, administratör, heltid

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61180