Jobbet Administratör inom ekonomi på deltid sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör inom ekonomi på deltid sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du självgående, snabblärd och driven? Då har vi deltidstjänsten som administratör inom ekonomi för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund utför markentreprenader åt ett flertal kunder av varierande storlek – från bostadsrättsföreningar, byggföretag och bostadsföretag, till förvaltningsföretag och kommuner. JE Marks målsättningen är att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. Deras verksamheten har sedan start vuxit allt mer och de är idag en betydande aktör inom finplanering i Stockholmsregionen.
Tjänsten som administratör kommer dels att innefatta följande arbetsuppgifter:

Bokslutsrapporter på månadsbasis
Kontering, kundreskontra, fakturering
Lönehantering
Övriga administrativa uppgifter och posthantering

Tjänsten är på deltid där du kommer att arbeta ca 50% vid sidan av dina studier, kontorstider tillämpas. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting, men arbeta på vår kunds kontor i Vallentuna. Tjänsten startar i början av januari och löper på fram till 29/2 med eventuellt chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på eftergymnasialnivå, meriterande om det är inom ekonomi. Har du erfarenhet ifrån servicebranschen ses även det som meriterande. För att passa i rollen är du snabblärd, självgående och har ett sinne för att arbeta i system. Vidare har du datavana och erfarenhet av att arbeta med Officepaketet. Meriterande är att du har erfarenhet av Visma compact samt Centsoft. Är det dig vi beskriver ovan? Sök redan idag, urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51699

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till