Jobbet Administratör inom avtal sökes till Toyota har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör inom avtal sökes till Toyota publicerad av Skill

Heltidsanställd
Mjölby
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Nu finns möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter ständig utveckling! Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget världsledande inom området. I branschen är Toyota en uppstickare då de arbetar med automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Just nu eftersöks en administratör som vill bli en del av det framgångsrika gänget samt fortsätta resan framåt!

Om företaget
Huvudkontoret för Toyota Material Handling Sweden ligger i Solna. I Mjölby finns Toyotas kund- och logistikcentrum, det s.k. Truckhuset. Mjölby ligger cirka 25 minuter utanför Linköping. Här hittar du Nordens största utbud av begagnade truckar. Här arbetar utöver administratörer; säljare och verkstadstekniker mm.

Dina arbetsuppgifter
Dina uppgifter kommer innebära att hantera avtal, finansiering och månatliga rutiner så som fakturering, indexering och ränteuppdatering. I din roll gäller det att vara uppmärksam på förändringar i avtal och att föra en kalkyl över dessa. Du ska tolka regelverk och kunna fatta beslut utifrån den aktuella situationen. Vidare kommer du även vara ett stöd till säljare, serviceledare och servicetekniker i frågor gällande avtal.

Din profil
Vi söker dig som trivs att arbeta i team och gärna hjälper kollegor för att komma fram till en lösning. Du har en god förmåga att bemöta och samarbeta med olika typer av människor, såväl internt som externt. Arbetet ställer krav på att du är kundorienterad och flexibel. Vi tror även att du är skicklig på att hantera parallella arbetsuppgifter och har en färdighet i att prioritera. I och med att arbetet innebär ansvar är du inte rädd att fatta egna beslut. För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad, har god servicekänsla samt bidra till en positiv stämning på arbetsplatsen. Det är av fördel att du har en förståelse för ekonomi då du kommer att hantera faktureringar, krediteringar och förväntas vara bekväm med att räkna på försäljningspriser och hyror baserade på olika kostnader, kapital och ränta.
• Du har minst gymnasial utbildning.
• Du har goda datakunskaper, erfarenhet av Excel är ett krav.
• Du har förmåga att snabbt växla mellan, eller arbeta synkroniserat i, olika datasystem.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Skill. Skill ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen kommer bli hos Toyota Material Handling. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Josefin Svensson josefin.svensson@skill.se Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Sista ansökningsdag för tjänsten är 28 oktober. Välkommen med din ansökan. Lycka till med din ansökan!

Referens

3748

Liknande jobb

Category Manager - Indirect Material & Services Mjölby Toyota Material Handling

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till