Jobbet Administratör i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör i Uppsala publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning



arbetsbeskrivning.

Söker du nya utmaningar inom administration och tycker det är spännande att få insyn i flera olika företag och organisationer? Är du dessutom en strukturerad person som trivs som bäst när det är ordning och reda och har en serviceådra som gör att du drivs av att hjälpa andra med det du kan? Stämmer den här beskrivningen in på dig? Då ser vi fram emot att få in just din ansökan! 

För kommande uppdrag söker vi nu administratörer för både längre och kortare behov, där du kommer vara anställd som konsult hos oss på Randstad och arbeta ute hos någon eller några av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som administratör hos oss varierar arbetsuppgifterna beroende på uppdrag, och kan bland annat innefatta följande:

  • Intern och extern kommunikation via intranätet och e-post
  • Faktura- och resehantering
  • Administrativt stöd till chefer och avdelningar
  • Utveckla administrativa rutiner
  • Boka lokaler och hantera resebokningar
  • Enklare inköps- och ekonomiadministration
  • Föra mötesprotokoll
  • Diarieföring och arkivering


arbetstider.

Heltid, tillsvidare eller visstid beroende på behov/önskemål/uppdragets omfattning. 


kvalifikationer.

Du som söker har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande och har minst 3 års tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Du har goda kunskaper i MS office, vana av och lätt för att lära dig nya datasystem samt talar och skriver obehindrat på svenska. 

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Du är en noggrann och strukturerad person som tycker det är viktigt med ordning och reda är. Du är flexibel, initiativrik och arbetar lika bra ensam som i grupp tillsammans med andra. Att ge bästa möjliga service är viktigt för dig, precis som att leverera bra kvalité i ditt arbete. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Minst tre år av administrativt arbete.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström | Konsultchef | hanna.brostrom@randstad.se

Referens

201283231

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till