Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör i Göteborg på Randstad AB

Administratör i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Nu söker vi administratörer till kommande uppdrag! Har du erfarenhet av administrativt arbete och är en riktig fena på Excel? Har du tidigare arbetat med att arbeta med rapporter, avtal och statistik? Skulle du dessutom beskriva dig som effektiv, noggrann och med en härlig energi? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som administratör arbetar du med dokumentation, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. Våra kunder är aktiva inom många olika branscher och arbetsuppgifterna varierar därför efter kundens behov. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan däremot vara att förbereda ärenden, göra sammanställningar samt administrera inköp, fakturor och resebokningar, hantering av tabeller och statistik. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon. Du arbetar till stor del i Excel och vi ser gärna att du har god kunskap i programmet.


arbetstider.

Heltid
Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund på sikt.


kvalifikationer.

Du har minst gymnasial utbildning samt praktisk erfarenhet av administration. Vidare kommunicerar du fritt på svenska och engelska. Du har även vana av att arbeta med olika affärssystem, och tycker om att lära dig nytt. För att lyckas i rollen är det bra om du har något eller några års administrativ erfarenhet, och gärna från internationella organisationer.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande!


ansökan.

urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt
 
Ansök via vår hemsida: www.randstad.se
 

Rekommenderade jobb

Administratör i Göteborg
Randstad AB Göteborg Deltid
Administratör
Randstad AB Nässjö Deltidsanställd
controller till kund i eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351670