Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör/Handläggare sökes till Ropo Capital! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör/Handläggare sökes till Ropo Capital! på StudentConsulting

Administratör/Handläggare sökes till Ropo Capital!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Drivs du av att ge service i stjärnklass? Vill du lära dig mer om inkassobranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Administratör/Inkassohandläggare till Ropo Capital! Ropo Capital är ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland. Genom förvärvet av Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB under slutet av 2019 och genom förvärvet av Posti Messaging under slutet av 2020 har bolaget expanderat till den skandinaviska marknaden!

Ropo Capital är pionjärer som förändrar branschen genom nya angreppssätt, en oslagbar plattform och en genomgående digitaliserad faktureringsprocess. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har dom utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag såväl som privatpersoner skuldfria. Här arbetar ca 400 ekonomi- och teknikspecialister och dom har över 10 000 kunder. Deras mål är att bli den ledande leverantören av tjänster inom kredithantering i Norden till år 2023. Dom har sitt huvudkontor i Kuopio, Finland och totalt sex kontor i Finland, Sverige och Norge.

Som Inkassohandläggare ansvarar du över att ge kunder förstklassig rådgivning och service via telefon, chatt, mail och webbmeddelanden. Du säkerställer att ge bästa möjliga inkassering och en effektiv hantering för kundernas inkassoärenden. Detta innefattar bland annat att ta beslut om olika åtgärder inom frivillig inkassohantering, anstånd och amorteringsplaner. Rollen innebär även att arbeta löpande med att förbättra arbetssätt och rutiner internt.

Anställningen inleds som ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår Ropo Capital. För rätt person är finns det mycket goda möjligheter till anställning direkt hos Ropo Capital. Tjänsten planeras att starta i slutet av januari 2022 och arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att:

• Tidigare erfarenhet av kundservice och/eller rådgivning via telefon
• Talar och skriver obehindrat på Svenska och Engelska

Du har en stark kommunikativ förmåga och känsla för service. Du är effektiv i ditt arbete och drivs av att nå uppsatta mål. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt för att samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Administratör, Kundservice, Administration, Kundtjänst, Inkassohandläggare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60974