SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Elektronikkonstruktör till Firefly i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Elektronikkonstruktör till Firefly i Stockholm på TNG Tech

Elektronikkonstruktör till Firefly i Stockholm

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Firefly, världens ledande leverantör av preventiva brandskyddssystem söker en Elektronikkonstruktör till sitt kontor i Stockholm

Firefly är ett innovativt företag inom preventiva brandskyddssystem som fortsätter att expandera och söker nu en Elektronikkonstruktör till sitt huvudkontor vid Hammarby sjöstad i Stockholm. Drivs du av att få vara med i konstruktionsarbetet från ax till limpa? Motiveras du dessutom av att bidra till förbättring av brandsäkerheten inom processindustrier runt om i världen? Bra! Då kan du vara den elektronikkonstruktör vi söker till högteknologiska Firefly i Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Firefly utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system som upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Utveckling och tillverkning sker vid huvudkontoret i Stockholm. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Som Elektronikkonstruktör är du med i allt från framtagandet och utvecklingen av unika hårdvarulösningar till färdig produkt. Du blir en del av deras hårdvaruteam inom R&D som idag består av 13 personer som är placerade på huvudkontoret i Hammarby Sjöstad, med 10 minuters gångavstånd från Globen.

Dina arbetsuppgifter

Som Elektronikkonstruktör kommer du bland annat arbeta med att:


         1. Vidareutveckla befintliga och nya generationer av sensorer och detektorer
         2. Stötta inköp och produktionsavdelningen
         3. Vara företagsexpert inom elektronik
         4. Analysera och genomföra djupare tekniska felanalyser

Värt att veta

Du kommer till ett engagerat team med kompetenta kollegor samt en inkluderande och öppen chef med lång erfarenhet inom bolaget som ger stor frihet under ansvar. Fina lokaler placerade i Hammarby Sjöstad. Firefly har dessutom en platt organisationsstruktur och därmed korta beslutsvägar i verksamheten. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som Elektronikkonstruktör. Vi ser gärna att du har arbetat hela vägen från konstruktion, testning till fullskalig produktion. Troligtvis har du arbetat med analog och digital hårdvara. Har du dessutom erfarenhet av mätteknik och labbarbete är det ett stort plus! Du behöver ha kunskaper inom CAD och en fördel är om du har baskunskaper inom programmering. 


Då du samarbetar tätt med kollegor inom hela verksamheten är det en fördel om du är kommunikativ och har ett prestigelöst arbetssätt, Din drivkraft är sannolikt att lösa problem varpå du har god egen initiativförmåga och får saker att hända. Du motiveras av eget ansvar och har högt kvalitetstänk. 

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 307BA0A4403442A685D326FA37636666