Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör för projekt inom offentlig myndighet jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör för projekt inom offentlig myndighet på Academic Work

Administratör för projekt inom offentlig myndighet

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Du som är noggrann, strukturerad och oslagbar när det kommer till administrativa sysslor har nu möjligheten att bli en del av ett viktigt projekt å Socialförvaltningens räkning. I början av 2000-talet lanserades BBIC (Barns behov i centrum), en struktur för exempelvis handläggning, genomförande och uppföljning av orosanmälningar, som alla kommuner följer. Det kommer löpande uppdateringar och nu söker vi en person som ska gå igenom Stadens så kallade Paraplysystem i syfte att identifiera och dokumentera vilka uppdateringar som behövs av befintliga dokument, formulär och dylikt. Projektet förväntas pågå under ca 2 månader (beroende på hur snabbt du arbetar/hur omfattande projektet visar sig vara) och start är omgående.


Om tjänsten
Vi söker för Socialförvaltningens räkning en erfaren, noggrann administratör för ett uppdrag om cirka 2 månader som går ut på att gå igenom och jämföra samtliga formulär och mallar i Paraplyet (stadens sociala system) med koppling till BBIC, Barns behov i centrum, som är en struktur för den sociala barn och ungdomsvården. Socialstyrelsen har uppdaterat sin informationsspecifikation för BBIC och en genomgång behöver därför göras för att identifiera vilka formulär och mallar i Paraplyet som behöver ändras/uppdateras. Arbetet kommer genomföras i samverkan med sakkunnig projektledare/BBIC-samordnare på Kompetenscenter barn och unga samt Enheten för sociala system och Enheten för digitalt verksamhetsstöd.

Då du arbetar självständigt erbjuds du flexibilitet både när det kommer till arbetstider och att arbeta på distans/från kontoret.

Du erbjuds

* Ett viktigt arbete för stadens barn och unga
* En möjlighet att knyta värdefulla kontakter med Socialförvaltningen och övriga aktörer kopplat till projektet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: [ Link removed ] />
Arbetsuppgifter
Du kommer att utgå från Informationsspecifikationen, det dokument som beskriver vad alla blanketter, dokument och formulär ska innehålla för variabler, och jämföra det med de dokument som finns i stadens sociala system för handläggning och dokumentation av individärenden - Paraplysystemet - för att identifiera vad som behöver uppdateras.
Du kommer, utöver informationsspecifikationen, ha en teknisk bilaga till hands för att du på detaljnivå ska kunna identifiera vad som behöver korrigeras med hjälp av kollegor på IT. Du kommer alltså inte att göra själva förändringarna utan endast dokumentera och specificera dessa för att dokumenten i Paraplysystemet ska gå i linje med strukturen BBIC.

Det är således ett mycket viktigt arbete som kräver noggrannhet och detaljfokus!
Vi söker dig som
Har erfarenhet av att arbeta i en administratörsroll med tyngd på blanketter och system

Kommunicerar professionellt på svenska

Med enkelhet tar till sig nya datorsystem (men du behöver inte kunna just socialtjänstens system)

Det är mycket meriterande om du arbetat inom myndighet tidigare.

Som person är du:

Noggrann och detaljfokuserad

Strukturerad

Ansvarstagande

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, ca 2 månader
* Lön: 135kr/h
* Placering: Socialförvaltningens kontor i Farsta/Distans
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060174-SE