Jobbet Administratör/Ekonomiassistent sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör/Ekonomiassistent sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi ekonomer och administratörer för kommande uppdrag i Malmö och Lund. Vi söker både nyexaminerade och mer erfarna profiler med ett brinnande intresse för siffror, struktur, och koordinering.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom ekonomi och administration söker vi nu dig som är redo för nästa steg i karriären. Vi söker såväl dig som är junior och på jakt efter ditt första arbete efter din utbildning som dig som är mer erfaren och är redo för en ny utmaning. Vill du arbeta som administratör, ekonomiassistent eller är du utbildad redovisningsekonom? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Vi söker dig som vill arbeta hos någon av våra kunder i Malmö/Lund-området på heltid, där arbetstiderna är sedvanliga kontorstider måndag-fredag. För den här typen av tjänster arbetar vi både med direktrekrytering och konsultuppdrag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, service management, eller motsvarande. Du som är i början av din karriär har ett stort driv och vilja att utvecklas, samt har någon form av arbetslivserfarenhet från exempelvis sommarjobb eller praktik. Du som är mer erfaren inom ekonomi bör ha flerårig bakgrund inom exempelvis bokföring, leverantörsreskontra/kundreskontra, reseräkningar eller avstämningsarbete vid månads- och kvartalsbokslut.

Som person är du noggrann, självgående och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är samtidigt ödmjuk, prestigelös och trivs i en varierad roll där du får stötta med såväl kvalificerade ekonomiuppgifter som mer enkla kontorsgöromål.

Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten.

Sökord: Assistent, Redovisning, Bokföring, Ekonomi, Administration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52405

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till