Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör deltid 50% i Uppsala jobb i Uppsala på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör deltid 50% i Uppsala på Randstad AB

Administratör deltid 50% i Uppsala

Randstad AB Uppsala, Uppsala län Deltid


arbetsbeskrivning.

Söker du ett jobb några veckor under hösten på deltid, kanske parallellt som du studerar samtidigt som du vill bli en erfarenhet rikare? Är du även en driven och strukturerad person som trivs bra med att arbeta självständigt? Då är det dig vi söker! 

Till en av våra kunder i Uppsala söker vi nu en administratör på deltid 50% för ett uppdrag som pågår i fem veckor från mitten av september till mitten av oktober. Här kommer du vara en viktig del i ett projekt genom att lägga in material i datasystemet. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som administratör på detta uppdrag kommer du vara delaktig i ett projekt och ansvara för att mata in information, bilder och powerpoint-presentationer i systemet SharePoint. Du kommer främst att arbeta med färdigt material, men kan även komma att behöva lägg in extra bilder i presentationerna. 


arbetstider.

Konsultuppdrag, deltid 50% en månad. Start 13 september till 15 oktober 2021. Flexibla arbetstider, 20 h/vecka som du kan fördela så som det passar dig. Första veckan på uppdraget kommer vara en uppstartsvecka men en del möten du behöver kunna närvara på. 


kvalifikationer.

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt med goda datakunskaper, särskilt i MS Office. Du kommer att arbeta i SharePoint, meriterande är erfarenhet av programmet, dock ej krav. Vidare talar du och skriver obehindrat på svenska. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven, strukturerad och van vid att arbeta självständigt. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-08-15. Urval och intervjuer kommer att ske innan sista ansökningsdag och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess, ansök därför så snart som möjligt. Urvalsprocessen kommer att påbörjas tidigast v. 30, återkoppling kan dröja till v. 34.

För information: Hanna Kaponen | konsultchef | [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

Administratör deltid 50% i Uppsala
Randstad AB Uppsala Deltid
SharePoint utvecklare till kund i eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltidsanställd
Operatör i Hägersten
Randstad AB Hägersten Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351694