Jobbet Administratör/BackOffice-medarbetare sökes till internationellt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör/BackOffice-medarbetare sökes till internationellt företag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du läst en eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av administrativt arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som administratör/BackOffice-medarbetare. Vår kund är verksamma inom försäkringsbranschen och arbetar på internationell basis.
I denna roll kommer du arbeta fritt med hur du lägger upp din dag utifrån ditt ansvarsområde och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Bokningar och sköta system
- Besvara och hantera ärenden som kommer in via mail
- Utfärda försäkringsbrev från dokumentmallar
- Registrera order från underwriters och upprätta filer
- Skicka ut handlingar till försäkringsmäklare
- Utföra betalningskontroller och se till att fakturor kommer in
- Avlasta närmsta chefen i dennes dagliga arbete
- Övrig administration

Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och beräknas starta så fort vi hittat rätt person. Kontorstider tillämpas. För rätt person finns stora möjligheter för övertag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning från universitet eller högskola. Det är meriterande om du har läst kurser inom ekonomi eller juridik. Du har några års arbetslivserfarenhet och tycker om rutinarbete. Har du arbetat i finans- eller försäkringsbranschen anses det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet, främst i Power Point och Excel, där du kommer arbeta med att ta fram pivottabeller och skapa diagram. Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du på kontoret pratar svenska men koncernspråket är engelska. Har du kunskaper i franska anses detta meriterande.

Som person är du flexibel, prestigelös och kan ta dig an flera olika arbetsuppgifter. Du är stresstålig/stabil, serviceinriktad och har bra samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett öga för detaljer samtidigt som du kan arbeta effektivt och med en god analytisk förmåga, kan plocka ut de viktiga. Du ska även kunna agera självständigt utifrån den informationen du får, t.ex. från underwriters som reser mycket och skickar mycket mail. Vidare är du självgående samt kvalitetsmedveten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48726

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till