Jobbet Administratör / Orderadministratör till Mobility Motors Sweden AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör / Orderadministratör till Mobility Motors Sweden AB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av administration och vill fortsätta utvecklas inom området hos Sveriges största exklusiva återförsäljare av Nissan person- och transportbilar? Hos Mobility Motors erbjuds du en varierad roll med stort ansvar.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mobility Motors Sweden AB.

Om företaget

Mobility Motors Sweden AB är Sveriges största exklusiva återförsäljare av Nissan person- och transportbilar vid fem fullserviceanläggningar i Bromma, Sätra, Norrtälje, Malmö och Lund. De arbetar också som återförsäljare av Hyundai och Mercedes. Företagets målsättning är att deras kunder får bästa tänkbara service när de köper sin bil och att deras bilägande blir så bekymmersfritt som möjligt. Mobility Motors Sweden AB söker nu en administratör till anläggningen i Sätra där du arbetar tillsammans med ett team på fyra kollegor. I rollen som administratör hos Mobility Motors Sweden AB ingår du i gruppen OTD (Order to delivery).

Arbetsuppgifter

Som administratör är ditt huvudsakliga ansvarsområde att sköta all administration kring samtliga bilaffärer som görs i Sverige, från order till leverans. I dina arbetsuppgifter ingår beställning av bilar och fakturering och registrering av bilaffärer och även viss bokföring kopplat till bilaffären. Du håller dig uppdaterad om lagerstatus och gör beställningar av bilar löpande. I dina arbetsuppgifter ingår registrering hos Transportstyrelsen och tecknande av försäkringar till kunder. Rollen är bred och varierande till sin karaktär och du erbjuds stort eget ansvar.

Formella krav

• Gymnasial utbildning • Erfarenhet av administration, gärna inom orderhantering • God vana av att arbeta i Excel • Du uttrycker dig väl i tal och skift på svenska • Meriterande att ha arbetat i KOBRA • Meriterande med erfarenhet från fordonsbranschen För att lyckas i rollen är du noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och för att arbetet i gruppen ska flyta på. Du trivs med att arbeta självständigt och på egen hand driva ditt arbete framåt. Då ni är en mindre grupp är du flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och tycker det är roligt att ta dig an uppgifter som ligger utanför ditt ansvarsområde. Du är social och besitter en god kommunikativ förmåga då rollen innebär mycket kontakt med andra, såväl internt som externt.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Stockholm, Sätra Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: administratör, orderadministratör, leveranskoordinator, orderhanterare, order, leverans, orderkoordinator, heltid, Stockholm, Excel, Kobra, Mobility Motors Sweden AB, Nissan, bilförsäljning, bil, Sätra, fordonsbranschen, biladministratör, koordinator

Referens

2826901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till