Jobbet Administratör / Kundservice / Administration har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör / Kundservice / Administration publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en kommunikativ och administrativ roll? Lockas du av att ha en varierad arbetsdag och vill du bli en del av ett familjärt företag? Vi söker dig till en tjänst som administratör.

Om företaget

Aqua Barn är Göteborgs största privata simskola och har bedrivit verksamhet i över 15 år. Verksamheten bedrivs i dag på 11 stycken anläggningar runt om i Göteborg. Aqua Barn erbjuder simundervisning för barn mellan 3 månader och 9 år och är godkända av Svenska babysimförbundet. Företagets målsättning är att förknippas med hög kvalitet och service, där de arbetar med ständig utveckling och förbättring av verksamheten. Vidare erbjuder de sin personal löpnade utbildningar för att säkerställa både kvalitet och service. Aqua Barn utökar och söker nu dig som vill vara med på deras resa framåt i en tjänst som administratör. Denna tjänst är en rekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av Aqua Barn.

Arbetsuppgifter

Som administratör ingår du i ett team bestående av fem personer som arbetar med Aqua Barns kursutbud, kundservice och kursplanering. Du supporterar företagets kunder, både över telefon och mail där planering, bokning och kundservice är delar av dina arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som präglas av god sammanhållning och som arbetar som ett lag för att skapa nöjda kunder och en effektiv administration. På Aqua Barn erbjuds en gedigen introduktion samt möjligheten att vara med och påverka i din yrkesroll, där du uppmuntras att ta egna initiativ till att utveckla verksamheten och processerna.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice • Du har god dator- och systemvana • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har kunskaper i engelska Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du samarbetar med andra. Du är noggrann, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en social och dynamisk roll som innebär förändrade direktiv.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Aqua Barn. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Administratör, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundtjänst, administration, dokumentation, Göteborg

Referens

2526101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till