Jobbet Administratör / Extrajobb / Deltid / Student har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör / Extrajobb / Deltid / Student publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Lockas du av att arbeta administrativt och att tillhöra ett team med god sammanhållning? Vi söker dig till en tjänst som dataadministratör på ett ledande företag inom telekombranschen.

Om företaget

Företaget är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder. Företaget söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Göteborg, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Tjänstens omfattning är från 30 till 50 %, vilket motsvarar från 12 till 20 timmar i veckan. Omfattningen samt schemat anpassas efter dina möjligheter att arbeta. Det finns även en flexibilitet kring hur du lägger upp dina arbetspass veckovis, där du kan arbeta mer vissa veckor och mindre andra veckor. Denna tjänst passar dig som studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta är ett konsultuppdrag och en del av vår personaluthyrning. Detta innebär att du arbetar som konsult via Bravura under ditt uppdrag. Konsultuppdraget sträcker sig fram till årsskiftet med mycket god chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som dataadministratör tillhör du ett team som ansvarar för logistikflödet av hårdvaruprodukter. Din roll är att administrera och korrigera orders i syfte att säkerställa en effektiv och korrekt process. Du arbetar i Excel samt i flertalet olika system och du får därmed möjligheten att utveckla din systemvana. Du kommer även arbeta med att ta fram rapporter baserat på olika data. När du kommit in i rollen finns möjligheten att vidareutbildas och lära dig nya arbetsuppgifter. Här blir du en del av ett team med god sammanhållning och mycket kompetens inom logistik och administration.

Formella krav

• Du är studerande och tar examen tidigast våren 2020 alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning
• Du har god datorvana och kunskaper i Excel
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem ses som starkt meriterande

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll som kräver god struktur och en förmåga att prioritera. Du arbetar gärna i team och du ställer frågor till dina kollegor när du upplever att du behöver hjälp för att komma vidare. Att arbeta i en händelserik miljö ser du som motiverande och du har förmågan att ta till dig förändrade direktiv.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dataadministratör, administratör, administration, student, extrajobb, sommarjobb, ordersupport, orderadministration, orderhantering, konsult, heltid, Göteborg

Referens

2399301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till