Untitled Document

Administratör till Tele2´s provisionshanterings TeamAcademic Work söker för Tele2s räkning en provisionsadministratör till ekonomiavdelningen. Du kommer sitta på bolagets kontor i Kista och stötta det befintliga provisionsteamet. Teamet karakteriseras av en härlig team sammanhållning där alla har nära till skratt och stöttar samt hjälper varandra.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tele2. Uppdraget kommer att vara på heltid i 3 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
* Har några års erfarenhet av administrativt arbete, och gärna i en säljmiljö där tempot är högt, dynamiskt och omväxlande.
* Har god erfarenhet av att arbeta med MS Excel och olika informationskällor.
* Är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
* Trivs i administrativt arbete samt med att lägga ihop ett plus ett och söka information.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du är en ansvarsfull person som ser betydelsen i att hantera andra företags pengar, vilket fordrar att du är såväl en god och noggrann administratör som en människokännare. I rollen fordras även att du har en del skinn på näsan och kan arbeta under press. Vidare ser vi att du tycker om att arbeta i team.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: December
* Omfattning: 3 månader heltid med mycket god chans till förlängning
* Arbetstider: Kontorstider
* Placering: Kista
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tele2´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stw03@academicwork.se](mailto:stw03 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.

OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.
Administratör till Tele2´s provisionshanterings Team !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer