Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

ADE, Application Design Expert till Schneider Electric, placering Stockholm och söderut jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
ADE, Application Design Expert till Schneider Electric, placering Stockholm och söderut på Reperio Search

ADE, Application Design Expert till Schneider Electric, placering Stockholm och söderut

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta i ett företag med unika Industry 4.0-lösningar till industrin? då kan det här vara rollen för dig. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom automatisering och energihantering. Som ADE arbetar du med frihet förenat med ansvar och planerar din egen tid. Dessutom arbetar du i ett kompetent och tight team av applikationsingenjörer och säljare som har roligt tillsammans.

Om företaget

Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Våra medarbetare och partners gör Schneider till ett fantastiskt företag. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On” finns överallt och för alla.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Schneider Electrics räkning en ADE. Som ADE är du vår tekniske expert ute hos både nya och existerande kunder. Du stöttar kunderna med teknisk rådgivning, beroende på kund och överenskommelse så kan detta innebära att medverka hela vägen från design, programmering, igångkörning samt avslutande tester och utbildning. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kundbesök tillsammans med våra automationssäljare som teknisk rådgivare
  • Utarbeta och förbättra tekniska lösningar ihop med kunden
  • Utbilda kunden på våra hård-/mjukvarusystem
  • Delta på webinarier, mässor eller andra kundarrangemang

Vi söker dig som har

Vi söker dig med goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) samt flera års dokumenterad teknisk erfarenhet av följande:

  • Motion/PLC och gärna också HMI
  • Servo och gärna också frekvensomriktare i nätverk

Kunskaper och erfarenhet om robotteknologi och högnivåprogrammering är meriterande

Övrigt

Att arbeta på Schneider Electrics innebär ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Du kommer att jobba med ett innovativt erbjudande med ett specifikt fokus på OEM Maskinbyggare som är väl förberett för Industry 4.0 och framtidens produktion. Hos Schneider Electric är det viktigt att ha roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1197417-274336