Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Accountant till TF Bank i Borås jobb i Borås på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Accountant till TF Bank i Borås på StudentConsulting

Accountant till TF Bank i Borås

StudentConsulting Borås, Västra Götalands län Heltid
Vill du bli en viktig del av ekonomifunktionen i en bank? Är du analytisk och vill utvecklas inom redovisning? Vi på StudentConsulting söker nu efter en Accountant till vår kund TF Bank!

Information om uppdraget:

TF Bank grundades i Borås 1987 som ett kreditmarknadsbolag och är en internetbaserad bank som är verksamma i många länder. De bedriver in-och utlåningsverksamhet mot privatpersoner i flera länder. Som Accountant arbetar du i en koncernfunktion och du kommer ha möjlighet att utvecklas och växa ihop med företaget. Du jobbar tillsammans med kollegor på redovisningsavdelningen och dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Löpande bokföring
- Sammanställa rapporter
- Avstämningar
- Betalningar
- Hantering av Leverantörsreskontra

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting förmedlar processen och du blir anställd direkt av TF Bank.

Detta söker vi:

Vi söker därför dig som har en högskole-eller universitetsexamen inom ekonomi. Om du även läste med inriktning revision eller redovisning är detta meriterande. Du trivs i ett varierande tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du bör ha en stark analytisk förmåga, vara handlingskraftig och stresstålig. Tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter anses meriterande. Vi är noga med vilka vi väljer att gå vidare med i denna process och söker därför dig som på något sätt utmärker dig. Din examen och dina erfarenheter från tidigare arbetsgivare visar på tydligt driv och engagemang. Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel är ett krav. Du uttrycker dig även obehindrat på svenska och engelska.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, Redovisning, Redovisningsekonom, Redovisningsassistent, Accountant

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60243