Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Accountant / Redovisningsekonom till Exoneural Network jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Accountant / Redovisningsekonom till Exoneural Network på Bravura

Accountant / Redovisningsekonom till Exoneural Network

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Föreställ dig ett bolag där du får möjlighet att göra skillnad, skillnad på riktigt. På ett företag som jobbar med livsviktiga produkter. Med högt engagemang, kompetens och driv, erbjuder Exoneural Network dig en tjänst där du kan vara med och bidra till en högre livskvalitet för personer med nedsatt rörlighet. Du drivs av kvalitet, hållbarhet och en tro på en ljusare framtid!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Exoneural.

Om företaget

Exoneural Network AB utvecklar, tillverkar och säljer EXOPULSE Mollii Suit, en dräkt för neuromodulering som lanserades som medicinsk utrustning på den europeiska marknaden i slutet av 2012. Mollii Suit är en medicinteknisk produkt för att minska kronisk smärta och muskelspänningar och för att öka rörligheten för personer med till exempel cerebral pares, stroke eller parkinsons. Företaget grundades av Fredrik Lundqvist 2009, grundare av betaversionen av Mollii-dräkten och fick senare sällskap av Nicolas Loren Abboud, pappa till en dotter med cerebral pares och som upplevde en livsavgörande resa tack vare EXOPULSE Mollii Suit.

Teamet bakom Exoneural Network arbetar målmedvetet med innovation och utveckling av kläder för neuromodulering. Syftet är att kunna eliminera kronisk smärta, underlätta muskelsammandragning och kontroll samt förbättra rörligheten. Exoneural Network vill ge alla möjlighet att leva ett värdigt, autonomt och smärtfritt liv i rörelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos Exoneural har du en bred och central roll i bolaget där du ansvarar för det totala ekonomiarbetet och redovisningen tillsammans med en administratör och företagets CFO. Du rapporterar redovisningen till moderbolaget med huvudkontor i Tyskland, enligt IFRS. Dina dagliga arbetsuppgifter består av hela kedjan från faktura, löpande bokföring, verifiera bankuppgifter, månadsbokslut och årsbokslut. Du är även med i likviditetsplaneringen och gör forecast tillsammans med CFO. Rollen innefattar även kontakt med revisorer och moderbolaget på månadsbasis. Slutligen kan du även komma att stötta andra personer i bolaget vid administrativa uppgifter.

Givet vikten av rollen i bolaget finns möjligheter att utvecklas på sikt in i en chefstjänst.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 3 års erfarenhet av bokföring och redovisning i en roll som redovisningsekonom med erfarenhet av K3
• Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, statisk eller liknande
• Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
• Intresse för att lära sig om RFR 2 och IFRS
• Meriterande med kunskaper i tyska

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god strukturerad förmåga och kan på ett enkelt sätt styra och planera din egen dag utifrån egen prioritering. Därtill är du en nyfiken och drivande person som alltid tar reda på den information som du behöver för att genomföra ditt arbete på bästa sätt. Du har en djup förståelse för redovisningsarbete och kan arbeta med det ekonomiska flödet ur ett helhetsperspektiv såväl som på detaljnivå. Slutligen är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Danderyd, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonomikonsult, senior redovisningsekonom, redovisning, redovisningsekonom, årsbokslut, controlling, controller, CFO, ekonomiexpert, Stockholm, heltid, rekrytering

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3579501