Jobbet Account Managers till vårt Västeråskontor – Testa om du har det vi söker! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Account Managers till vårt Västeråskontor – Testa om du har det vi söker! publicerad av Academic Work

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en av dem som alltid övertygar vännerna om att boka resan dit just du vill åka? Eller som charmar svärföräldrarna när ni ses? Märks det på dig när du ligger under i quizkampen eller när du lyckas med en riktigt snygg fickparkering? Då är vi intresserad att höra från dig! Vi tror nämligen att du har en talang som kan göra dig till en riktigt vass Account Manager och vi söker 2 stycken till vårt kontor i Västerås!

Att jobba som Account Manager hos oss liknar till stor del andra jobb inom försäljning. Du letar själv upp potentiella kunder, skapar kontakter och säljer in våra tjänster genom personliga möten. Skillnaden är att du hos oss säljer något som verkligen gör skillnad. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa samtidigt som du skapar arbetstillfällen för studenter och nyutexaminerade akademiker. Dessutom blir du som Account Manager på Academic Work ansiktet utåt för ett företag som det går väldigt bra för. Vi har nöjdast kunder i branschen för sjätte året i rad och har tagit marknadsandelar de senaste 17 kvartalen.

Vi tror verkligen att du kommer trivas hos oss. Vi lägger mycket fokus på att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll. Och vi vågar faktiskt sticka ut hakan och säga att vi lyckas riktigt bra med det. Här berättar vi mer om tjänsten som Account Manager, utbildningar och utvecklingsmöjligheter vi erbjuder, hur det är att jobba hos oss och varför vi vet att vi är en bra arbetsplats.

Kandidatprofil

Som Account Manager hos oss är du som en egen företagare i företaget. Du driver dina egna kundrelationer, från prospektering till fördjupade samarbete och merförsäljning. Dina dagar kommer fyllas av att söka upp och kontakta nya företag och kontaktpersoner, träffa nya och befintliga kunder och att utveckla interna samarbeten med dina kollegor inom både sälj- och rekryteringsorganisationen. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig.

För att lyckas i rollen som Account Manager spelar inte dina tidigare erfarenheter eller ditt CV så stor roll. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Närmare bestämt dig som:

* Gärna tar initiativ
* Har fullt fokus på mål och är beredd att kämpa för att komma dit du vill
* Gillar relationer och är bra på att lyssna och förstå andra människor
* Har bra koll på dina styrkor, samtidigt som du är ödmjuk för dina utvecklingsområden

Personligheten är viktigast utöver det ställer vi bara krav på B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Övrig information

* Start: Augusti 2018 startar tjänsten med vår introduktion för alla nya Account Managers
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Lön: Månadslön med en fast del och en rörlig del
* Placering: Västerås
* Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta oss på accountmanagerstockholm@academicwork.se

Så söker du tjänsten

Eftersom de som lyckas i rollen som Account Manager har väldigt olika bakgrunder, fokuserar vi istället på potential och personliga egenskaper. Därför går vi ifrån den traditionella ansökan med CV och har istället tester som första steg i vår rekryteringsprocess. Vi vill ge alla en chans så testerna är öppna för alla. Ta första steget genom att klicka på Ansök via annan site som tar dig direkt till testerna!

Referens

15002567-SE

Liknande jobb

Teknisk Säljare till Atlas Copco Eskilstuna Säljpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Västerås).