Jobbet Account Managers till vårt Uppsalakontor – Testa om du har det vi söker! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Account Managers till vårt Uppsalakontor – Testa om du har det vi söker! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Sedan 1998 har vi gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Till 2023 planerar vi att dubbla vår omsättning. Modigt kan tyckas, men för att lyckas behöver vi dig. Du som vill arbeta som en samarbetspartner till våra kunder, som pushar dig själv att nå längre, för du vet att det lönar sig. Som lockas av att själv sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat. Men framför allt: du som vill ha en arbetsplats där kulturen inte är klyschor på ett papper, utan människorna som jobbar här vi, och kanske du?

Som Account Manager hos oss säljer du något som verkligen gör skillnad. För varje affär du tar hem hjälper du företag att växa samtidigt som du skapar karriärmöjligheter för studenter och akademiker i början av karriären. Dessutom blir du ansiktet utåt för ett expansivt och framgångsrikt företag. Vi har nöjdast kunder i branschen för åttonde året i rad, enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) och har tagit marknadsandelar de senaste 23 kvartalen. Ändå har vår resa bara börjat!

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare och det arbetar vi aktivt med. Vi är nämligen övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare och därför berättar vi mer om rollen som Account Manager , vilka ansvarsområden och träningar rollen innefattar samt vilka utvecklingsmöjligheter som rollen erbjuder.

Vi värnar om att skapa en miljö och kultur där våra medarbetare mår bra och kan växa, och vi vågar faktiskt sticka ut hakan och säga att vi lyckas riktigt bra med det. För andra året i rad utsågs nämligen Academic Work-koncernen nyligen till bästa arbetsgivaren i kategorin service- och tjänsteföretag i tävlingen Powered by People, som mäter medarbetarengagemang. Totalt sett tävlade 200 företag!

Kandidatprofil

Att vara Account Manager hos oss fungerar ungefär som att du driver ditt eget företag i företaget, och hur du planerar dina arbetsdagar är därför mycket upp till dig, självklart med vårt stöd genom riktlinjer, system och support. Du kommer bygga och utveckla dina egna kundrelationer med start i prospektering och mötesbokning till fördjupade samarbeten och merförsäljning.

Dina dagar kommer fyllas av att söka upp och kontakta nya företag och personer, utförande av personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet och utveckla interna samarbeten med dina kollegor från både sälj- och rekryteringsavdelningen.

Har rätt potential och personliga egenskaper för rollen, eftersom vi sett att det är det som främst avgör om du kommer lyckas och trivas som Account Manager hos oss. Närmare bestämt söker vi dig som:

* Är orädd och vågar utmana dig själv
* Är målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill
* Har ett intresse för att göra affärer och etablera goda relationer med dina kunder
* Är bra på att lyssna och förstå andra människor
* Har bra koll på dina styrkor, samtidigt som du är ödmjuk inför dina utvecklingsområden

Utöver det har du B-körkort, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska eftersom det behövs för att du ska kunna utföra dina dagliga arbetsuppgifter.

Övrig information

* Start: Anställningen inleds med introduktion för alla nya Account Managers som äger rum i januari 2019
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak
* Placering: Vårt Uppsalakontor som tillhör Stockholmskontoret Nord
* Ansvarig rekryterare: Matilda Lyngéus, Talent Acquisition Manager, accountmanagerstockholm@academicwork.se.

Så söker du tjänsten

Eftersom de som lyckas i rollen som Account Manager har väldigt olika bakgrund, fokuserar vi främst på potential och personliga egenskaper. Därför går vi ifrån den traditionella ansökan med CV och har istället tester som första steg i vår rekryteringsprocess. Vi vill ge alla en chans, så testerna är öppna för alla. Ta första steget genom att klicka på Ansök via annan site som tar dig direkt till testerna!

Referens

15003683-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till