Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Trackson i Enköping/Västerås jobb i Enköping på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Trackson i Enköping/Västerås på StudentConsulting

Account Manager till Trackson i Enköping/Västerås

StudentConsulting Enköping, Uppsala län Heltid
Är du driven, har lätt för att skapa relationer och brinner för att göra affärer? Då kan det vara dig vi söker till Trackson. Trackson är i en spännande resa och expanderar, vi söker för deras räkning två stycken Account Managers.

Information om uppdraget:

Vilka är Trackson och vad innebär jobbet?
Trackson är bosatta i Enköping men planerar för en flytt till Västerås inom en snar framtid. De är just nu i en spännande tillväxtresa, för att den ska lyckas behöver de bli fler Account Managers som jobbar långsiktig och relationellt med sina kunder. Trackson är specialiserade på körjournaler och nyckeln i tjänsterna de erbjuder är enkelhet samt kundvänlighet. De erbjuder körjournaler till bl.a. tjänstebilar, arbetsfordon, maskiner, fritidsfordon och utrustning. Du behöver inte veta allt om körjournaler för att vara intressant för tjänsten, utan det är en självklarhet för Trackson att de vid anställning erbjuder en introduktionskurs om deras produkter.

I rollen som Account Manager arbetar du med relationsskapande försäljning, business-to-business. Du hanterar hela säljflödet för dina kunder, så fort du är varm i kläderna kommer du hantera dina kunder på egen hand. Ditt arbete kommer bl.a. bestå av prospektering, mötesbokning, försäljning, driftstöd, eftermarknad och omförhandling.

Varför ska du jobba på Trackson?
-Trackson är ett ungt och snabbväxande nystartat företag. En tidig anställning och en bra insats kan därmed ge möjlighet till nyckelpositioner i företaget.
-Stort ansvar för samtliga arbetsuppgifter där den enskildes insatser/resultat påverkar hela företagets utveckling på ett tydligt sätt.
-Unik möjlighet att få erfarenhet och kompetens inom en bransch som är explosionsartad och har framtiden för sig.
-Företaget strävar efter att upprätthålla en varierande, belönande, rolig och tävlingsinriktad arbetsplats.
-Det erbjuds generösa provisionsmodeller för den enskilde och på grupp-/företagsnivå.

Detta söker vi:

Det viktigaste av allt är att du har lätt för att skapa nya relationer oavsett vilken person du möter, och även att du kan vårda och underhålla relationer. Vidare söker vi dig som är engagerad och handlingskraftig, som tar saker i dina egna händer för att alltid sträva efter ett bra resultat. Erfarenhet av försäljning är ett krav för tjänsten, har du dessutom erfarenhet av business-to-business försäljning är det väldigt meriterande. Eftersom du behöver kunna ta dig till kunder med hjälp av bil är körkort ett krav. Även att behärska både det svenska och engelska språket i tal samt skrift är ett krav för tjänsten.

Notera att det här är en direktrekrytering. Det vill säga att Trackson AB samarbetar med StudentConsulting som rekryterar till tjänsten, och att du sedan blir anställd av Trackson AB. Vi arbetar med löpande urval trots att det är semestertider, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: B2B, säljare, försäljning, account manager

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Account Manager till Trackson i Enköping/Västerås
StudentConsulting Enköping Heltid
Mötesbokare till Timelab i Luleå!
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Nordic Bid Manager till StudentConsulting
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58502