Jobbet Account Manager till Tidningen Metro! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Account Manager till Tidningen Metro! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat med försäljning och vill ta ditt nästa steg i din karriär? Vi söker nu en Account Manager till ett av Sveriges största mediahus, Tidningen Metro!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Account Manager/fältsäljare till vår kund Metro, beläget i centrala Stockholm. Vår kund grundades av tre entreprenörer och var en av de första kostnadsfria (reklamfinansierade) dagstidningarna i världen. Därefter gick utvecklingen snabbt och tidningen blev den mest lästa i Sverige. Med journalister och korrespondenter över hela världen når företagets nyheter och berättelser mer än 16 miljoner läsare i 125 städer varje dag. Inom mediahusets väggar rums ett imponerande utbud av kanaler och plattformar i form av tidning, mode, hemsida, jobbportal och event. I takt med att företaget expanderar söker de nu en ny kollega till säljavdelningen.

I din roll som Account Manager blir du en viktig del i försäljningsorganisationen där din främsta uppgift är att bearbeta nya kunder och skapa nya affärer. Du kommer att tillhöra försäljningsavdelningen om 10 personer där du delar viktiga affärsmöjligheter med dina säljkollegor och utbyter kompetenser och erfarenheter. I rollen arbetar du med nykundsförsäljning mot lokala företag. Ditt ansvarsområde utöver att genomföra kundmöten är prospektering, mötesbokning, förhandling, offert och avtalshantering. För rätt person finns det goda möjligheter att avancera inom organisationen och ansvara för de större avtalen.

Tjänsten är på heltid och startar när vi har hittat rätt person. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är under kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat med försäljning tidigare och vill ta nästa steg i din karriär, det är meriterande om du har arbetat med komplex försäljning. Som person är du energisk, målmedveten, resultatinriktad och duktig på att ta egna initiativ. Då du kommer ha stort eget ansvar är det viktigt att du har struktur och arbetar metodiskt för att uppnå dina mål. För att passa i rollen ser vi att du är orädd, flexibel, lösningsorienterad med fokus på teamet och det gemensamma målet. I tjänsten är det stort fokus på kundrelationer, därav ser vi att du har ett intresse för att bearbeta de kundrelationer du har och brinner för att hitta nya samarbeten. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42860

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till