Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Thurne job in Stockholm at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Account Manager till Thurne på Poolia

Account Manager till Thurne

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Till Thurne söker vi en ihärdig affärsman som kan prata produkter och hela system med kunder inom affärsområdet material och pulverhantering. Du får en roll med mycket ansvar men också mycket frihet. Tjänsten är en heltidsanställning och placerad i Stockholm. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag. Se även andra lediga tjänster hos Thurne.


Om tjänsten
Som Product Sales Manager jobbar du med alltifrån produkter till hela system inom området: material - och pulverhantering. Utmaningen här är att du ska kunna hantera både styckeförsäljning samt kunna prata system för en hel produktionslina! Dina kunder finns i alla möjliga spännande sammanhang och i flera olika branscher som tex kemi, finkemi, fuel & polymer, food & beverage. Du jobbar tillsammans med leverantörer och innesälj och arbetar med strukturerad bearbetning av kunder i Sverige och Norge. Du kommunicerar med kunder i Sverige, Norge och leverantörer i Europa och därför kräver rollen att du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.


Exempel på arbetsuppgifter är:

- Genomföra affärer från förfrågan till offert och order
- Planera och utföra försäljningsarbetet kortsiktigt och långsiktigt
- Kontakta potentiella kunder med anpassade erbjudanden
- Hålla presentationer hos kund
- Delta på mässor och utställningar

En stor del av försäljningsarbetet sker på resande fot, räkna med flera hotellnätter varje månad hela året, när omständigheterna så tillåter. Tjänsten kräver körkort B.

Vem är du?
Som person har du ett genuint intresse av att träffa människor och trivs i en roll som bygger på upptäckarglädje och en vilja att lyckas. För den här tjänsten är din personlighet lika viktig som dina säljerfarenheter, vi söker dig som har en positiv grundsyn och ser lösningar och möjligheter snarare än problem. Du är en självgående person med starkt driv, men med stor ödmjukhet och prestigelöshet. Du är en person som växer med ansvar. Kanske är detta din första säljroll, men vi tror inte detta är din första anställning efter examen.

Vi söker dig som har pluggat färdigt på högskolan troligen maskinteknik eller kemiteknik, du har kommit igång med karriären och nu vill du hitta ditt nästa jobb. Du är intresserad av att jobba med människor och ha också intresserad av försäljning. Just DIG är vi intresserade av för en resande tjänst där du träffar kunder på plats, via Teams/Zoom och andra plattformar. Du har relevant teknisk utbildning, det är meriterande med högskole- eller civilingenjör med inriktning maskinteknik eller liknande. Erfarenhet av processindustri och/eller tillverkningsindustri räknas meriterande.

Om verksamheten
Thurne har en mycket stark företagskultur som präglas av nyfikenhet, kreativitet och en stark drivkraft att utveckla människor, marknader och processer. Vi jobbar aktivt med hållbarhet, och det är en central drivkraft i allt vi gör. Vi är ett Nordisk teknikhandelsbolag med huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn, Riga och Poznan. Bolaget är grundat 1962 och ingår sedan 2019 i koncernen Addtech. Thurne erbjuder avancerad processutrustning, system och komponenter till den Nordiska och Baltiska processindustrin med fokus på processeffektivisering, säkerhet och miljö. Våra kunder jobbar bl.a. inom läkemedelsindustri, greentech, livsmedel och finkemi. Vi. Om du känner att du passar in i en omgivning som präglas av högt ansvarstagande, frihet och företagsamhet kan jobbet vara för dig.

 

Rekommenderade jobb

Account Manager till Thurne
Poolia Stockholm Heltid
Supplier Quality Engineer
Polarium Stockholms län - Kista Heltidsanställd
Ej angett
Konsultchef inom ekonomi till Amendo Stockholm
Amendo Bemanning Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60025