Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Split Visions, Göteborg / Stockholm jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Split Visions, Göteborg / Stockholm på Säljpoolen

Account Manager till Split Visions, Göteborg / Stockholm

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Account Manager
Göteborg / Stockholm / Oslo

Vill du jobba i ett snabbväxande, modernt bolag med marknadens senaste mötesteknik? Brinner du för att hjälpa kunder att utveckla sin egen verksamhet? Är du en eldsjäl med högt tempo och ett stort intresse för framtidens teknik?

I en av världens mest intressanta teknologier just nu tillhandahåller vi de ledande och mest prisbelönta tjänsterna. Allt för att skapa en mer effektiv och miljövänlig värld av smart kommunikation och samarbeten – ett helt nytt sätt att leva och arbeta. 

Arbetsbeskrivning
Vi har enorm efterfrågan just nu, och söker en entreprenörs-sinnad person med mycket energi och idéer. Alla organisationer, såväl nationella som internationella kunder, investerar stort i videokommunikation och behöver vår hjälp i hur de bäst lyckas med sin investering. Tillsammans med vårt team och våra partners så kommer du aktivt bearbeta och stötta dessa organisationer. Du kommer driva processen från första kontakt till avslut. Till din hjälp har du ett engagerat och professionellt team, marknadsledande produkter och tjänster i en väl beprövad säljprocess.

Vårt nätverk består av framstående globala hi-tech partners. Du blir en del av flera innovativa och välkända tech-bolag. Här får du möjlighet att förändra traditionella branscher till något bättre, samtidigt som du gör ett stort positivt avtryck på miljön. Hos oss har du fantastiska möjligheter till professionell och personlig utveckling. Vi har förmånliga och trygga anställningsvillkor för alla anställda och sitter i ytterst moderna kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Oslo.

”Mina medarbetare beskriver mig som ambitiös, energisk och lösningsorienterad. Jag tycker det är viktigt att vi arbetar ihop som ett team, där allas insatser har stor betydelse. Vi jobbar med frihet under ansvar och Split Visions ger alla en möjlighet att utvecklas och växa i sina roller'

Läs mer om vad Jesper och Gustaf har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil
Vi söker dig som är orädd och nyfiken. Du trivs i en miljö med högt tempo. Likt en entreprenör skall du hjälpa oss att nå framgångar, vilket innebär att självständigt arbete och engagemang kommer stå i centrum. Söker du erfarenhet av att arbeta framgångsrikt med uppsökande försäljning och vara med i en tillväxtresa så är du den vi söker. Särskilda meriter ser vi i dig som har en bakgrund inom idrott.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Marcus Englund på [ Link removed ]

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!Företagsbeskrivning
Genom videokommunikation skapar vi avgörande interaktioner mellan människor, i ett ögonblick. Oavsett behov av läkare, bank, leverantör, kund eller kollega från en annan stad eller från andra sidan världen så skapas en interaktion som får användaren att känna sig som en del av det fysiska mötet i rummet. En realtidskommunikation med högsta möjliga kvalitet, öppet för alla att ansluta, oavsett vem- eller var användaren är, oavsett produkt- eller plattforms-leverantör, oavsett om det gäller ett fysiskt mötesrum eller en mobil enhet så möjliggör vi videokommunikation anpassad för vardagen.Split Visions skapar en bättre vardag för människor.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: a1bcabc59a9c4d00b083ce0caf41a4-1