Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Schneider Electric, placering Göteborg, Lund eller Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Schneider Electric, placering Göteborg, Lund eller Stockholm på Reperio Search

Account Manager till Schneider Electric, placering Göteborg, Lund eller Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Brinner du för värdeskapande försäljning och vill sälja unika Industry 4.0-lösningar till slutkunder och systemintegratörer? då ska du se hit! Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom automatisering och energihantering. Som Account Manager arbetar du med frihet förenat med ansvar och planerar din egen tid. Dessutom arbetar du i ett tight team av kompetenta medarbetare som alla arbetar gentemot ett gemensamt mål att skapa mervärde för kunderna.

Om företaget

Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Företagets medarbetare och partners gör Schneider till ett fantastiskt företag. Medarbetarnas engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On” finns överallt och för alla.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Schneider Electrics räkning en Account Manager som kommer att vara en del av företagets säljkår inom Industrial Division. Du säljer marknadens bredaste portfölj av tjänster, system och lösningar som ingår i företagets IoT-plattform EcoStruxure till slutkunder och systemintegratörer inom industrin.

Ditt fokus kommer att vara att sälja uppgraderingar och serviceavtal baserat på automatiseringslösningar och industriprodukter. I rollen arbetar du i ett nära samarbete med de övriga säljteamen i divisionen och med applikationsingenjörerna som stöttar dig med expertis inom företagets systemlösningar. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • Ansvar för 30-40 utvalda fokuskunder där dina uppgifter fördelas mellan befintliga kunder och sökandet efter nya.
  • Utveckla och underhålla relationer
  • Planera dina kundbesök själv
  • Förbereder och slutför anbud och bearbeta potentiella projekt.
  • Bidra och samverka med andra säljresurser inom regionen och bidra till företagets totala försäljningsutveckling

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du minst har fem års erfarenhet av lösningsförsäljning eller projektledning inom industriell automation med fokus på PLC, frekvensomvandlare och Scada/Software. Du har god erfarenhet av Office-paketet och CRM. Vi ser också att du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Är du dessutom en självgående entreprenör som lyckas skapa goda relationer som en pålitlig partner för att ge kunderna god vägledning, då ser vi fram emot din ansökan!

Gör skillnad - bli en del av Schneider Electric

Schneider Electric ger människor möjlighet att få ut så mycket som möjligt av energin och resurserna och ser till att Life Is On överallt, för alla, hela tiden. Tillsammans vågar medarbetarna på Schneider Electric vara modiga och förverkliga sina utmanande idéer. Hos Schneider Electric är det dessutom viktigt att ha roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan nu då urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1197383-274337