Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till SB Insight jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till SB Insight på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Account Manager till SB Insight

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid


SB Insight är en insikts- och analysbyrå med fokus på hållbarhet ur ett varumärkes-kommunikations – och affärsutvecklingsperspektiv. Vi förser företag och varumärken med underlag som underlättar det strategiska beslutsfattandet.
SB Insight äger och genomför Europas största varumärkesstudie i hållbarhet; Sustainable Brand Index, som utförs i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna och Baltikum. Vi hjälper våra kunder med skräddarsydda studier samt tränar och utbildar dem för en framgångsrik varumärkes- och hållbarhetskommunikation. Vi är ett litet men växande team med kunder som IKEA, Electrolux, Coca-Cola, Circle-K, och Telia Company.

Rollen
Nu söker vi en Account Manager som vill vara med och driva och utveckla arbetet med våra kunder på SB Insight. I rollen som Account Manager tar du över befintlig kundstock och ser till att växa dem. Vi arbetar aktivt med leadsgenerering och har en stor mängd kunder i vårt CRM som ska kontaktas och bearbetas för att tillgodose deras behov och insikter kring forskning och utveckling kring hållbarhet. Viss nykundsbearbetning ingår också.

Vem söker vi
Du är en självgående och tålmodig person som tycker om att skapa och fördjupa relationer. Du är bekväm med att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och om du även kan norska, danska eller finska är det ett plus, men absolut inget krav. Vidare är du en person med ett analytiskt sinne som har en förmåga att tänka strategiskt. Vi ser gärna att du har en högre utbildning med något eller ett par års erfarenhet av någon form av säljarbete.

Sök idag!
I denna process samarbetar vi med Jurek Marketing & Communication. Skicka ditt CV och personliga brev via [ Link removed ] . För mer information om rollen, vänligen kontakta Cajsa Malm, [ Link removed ] , eller Martina Alexandersson, [ Link removed ] .


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2D5FF7DD15AE41349F52754097AE3D40