Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Randstad Technologies i Stockholm jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Randstad Technologies i Stockholm på Randstad AB

Account Manager till Randstad Technologies i Stockholm

Randstad AB Solna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Om du älskar försäljning, härligt samarbete, högt tempo samt har ett starkt IT/teknikintresse och motiveras av att ständigt få lära nytt? Då är rollen som Sales consultant hos oss på Randstad Technologies i Stockholm helt rätt tjänst för dig. Du blir dessutom kollega med Jennifer, Mari, Anders, Joanna, Ina och Tiffany!

Som säljare på Randstad Technologies är ditt huvudsakliga uppdrag att säkerställa att vi hjälper våra kunder att växa och utvecklas genom helt rätt kompetens. Hos oss får du möjlighet att arbeta med rådgivande försäljning från ax till limpa, från nykundsmötet till projektledning av leverans och avtal samt skapa och bibehålla relationer med våra kunder. Detta innebär en spännande mix av nykundsbearbetning och att bygga vidare befintliga kundrelationer med fokus på tillväxt.

Varför ska du jobba hos oss?
Du kommer att trivas hos oss om du tycker om att arbeta på ett marknadsledande och värderingsstyrt företag med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi kan erbjuda en bra mix av att ingå i ett mindre sammansvetsat team i ett stort globalt bolag, vilket innebär stora möjligheter att växa inom bolaget och ta mycket ansvar. Hos oss blandas skratt och en härlig stämning med ett högt tempo, vi firar våra framgångar tillsammans och stöttar varandra vid utmaningar. Hos Randstad Technologies får du möjlighet att arbeta med några av de attraktivaste företagen i landet och skapa dig ett brett nätverk. Vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med!ansvarsområde.

I rollen som säljare kommer du att ansvara för att:
 • bearbeta IT marknaden genom att bygga nätverk, boka- samt genomföra möten med kunder och prospects
 • genom en nära dialog bygga vidare och driva tillväxt för befintliga kunder
 • självständigt hitta och skapa konsultaffärer av specialister och ledare inom IT
 • identifiera vilka utmaningar våra kunder har i sin verksamhet och hur vi kan bistå med lösningar som underlättar och effektiviserar för dem
 • ha ett nära samarbete med konsultcheferna i teamet och tillsammans driva leveransen mot kundarbetstider.

Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Vi utgår från vårt fina helt nybyggda kontor i Solna, Solna United. 


kvalifikationer.

Det är i inspirerande och konsultativa möten med våra kunder som framgången ligger – vi söker därför dig som är en handlingskraftig och resultatorienterad person, som är van att kunna kombinera kvalitativt arbete med högt tempo. 

Vi ser att du har:
 • ett starkt intresse för IT/teknik och människor
 • tidigare erfarenhet av att framgångsrikt jobba med försäljning inom bemannings- konsult eller rekryteringsbranschen 
 • Det är starkt meriterande om det dessutom är inom IT eller om du har erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning
 • ett genuint och starkt intresse för försäljning samt förmåga att skapa affärer och bygga olika typer av relationer och förstår de framgångsfaktorer som gör dem långvariga
 • vana av att arbeta i olika affärs- och CRM-system
 • mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi möter människor med olika bakgrund. 
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, såsom akademisk utbildning, IHM eller YH-utbildning, inom försäljning och/eller IT.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är målinriktad, driven samt teamorienterad. Du har ett utpräglat affärssinne och ett starkt engagemang och drivkraft i det du företar dig. Vi ser att du ledigt kan röra dig på olika nivåer i verksamheter och är skicklig på att anpassa budskap utifrån mottagare. Du är strukturerad, kan administrera och planera din tid på ett effektivt sätt. Vi tror också att du har en positiv grundsyn och nära till skratt, samt brinner för att lyckas i ditt arbete. ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Maria Johansson, HR Talent partner, [ Email address blocked ] . 

Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362003