Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Randstad future talent i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Randstad future talent i Stockholm på Randstad AB

Account Manager till Randstad future talent i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du förmågan att entusiasmera, inspirera och skapa nya affärer? Vill du vara med och utveckla framtidens ledare och specialister? Bli en del av Randstad Future Talent Trainee och hjälp morgondagens stjärnor ta sin personliga utveckling och karriär till nästa nivå.

Randstad Future Talent Trainee är ett väletablerat koncept inom Randstad globalt och har nu även framgångsrikt etablerats i Sverige. Våra trainees ingår i olika traineegrupper där kompetensområdena Technologies, Finance, Life Sciences och Engineering blandas. Under sina år som trainee tillsammans med oss arbetar man som konsult inom sitt specialistområde, samtidigt som vi stöttar traineen i sin individuella utveckling. Under programmets gång får nämligen våra traineer en skräddarsydd utbildningsplan för sin personliga utveckling, vilken vi kallar för School of work. 


ansvarsområde.

I dagsläget är vi två personer som arbetar med Randstad Future Talent Trainee i Sverige. Vi är en start-up inom det stora bolaget och vår ambition är att växa, utvecklas och förbättra vårt erbjudande. Eftersom vi är ett litet team arbetar vi med alla delar som rör vårt traineeprogram och vi söker dig som vill ta ansvar för nykundsbearbetning, mötesbokning och försäljning för att säkerställa att vårt erbjudande når ännu fler spännande partnerföretag i Mälardalen. I rollen som Sales consultant hos oss kommer du bland annat att jobba med:

•  Prospektering och nykundsbearbetning 
•  Mötesbokning åt dig själv och övriga gruppen
•  Säljbesök både på egen hand och tillsammans med andra delar av verksamheten
•  Merförsäljning hos redan befintliga kunder i Randstadkoncernen som ännu inte har trainees
•  För den som är intresserad finns möjlighet att hålla i nätverksträffar och delta vid utbildningstillfällen för våra trainees
•  Ett visst konsultansvar kan komma att ingå i rollen där du på sikt kan visa intresse för att bli konsultchef för trainees ute på uppdrag och därigenom utveckla ditt ledarskap.arbetstider.

Du kommer utgå från Stockholm men arbeta med kunder i hela Mälardalen. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.kvalifikationer.

Då vi fungerar som en start-up inom det stora bolaget söker vi dig som trivs med att jobba med koncept under uppbyggnad och som brinner för att skapa framgång och tillväxt. Vi tror att du vill vara en drivande del i detta och att du har ett nyfiket, prestigelöst och ambitiöst sätt att ta dig an ditt arbete.

Vi söker dig som tycker att det är genuint roligt att skapa nya relationer och som förstår vad som krävs för att relationerna ska bli långvariga. Du är flexibel och trygg i dig själv och trivs med att arbeta med samarbetspartners på olika nivåer i våra partnerorganisationer – från trainees till medlemmar i ledningsgrupp. Vi tror också att du har ett starkt inre driv och vilja att utveckla dig själv och växa i takt med rollen. Då Future Talent fokuserar på personlig utveckling är vi självklart måna att också du skall utvecklas.

För att bli aktuell för rollen har du:
Någon typ av eftergymnasial utbildning är ett krav. Examen inom HR,IT,teknik,ekonomi eller naturvetenskap är meriterande. 

Någon typ av erfarenhet av försäljning är ett krav. Kanske har du jobbat 1-2 år med tjänsteförsäljning? Om du har erfarenhet av försäljning inom rekryterings- och bemanningsbranschen/IT-sektorn/Life Science/Teknik/Utbildning eller traineetjänster är det starkt meriterande. 

Då vi jobbar i ett globalt bolag med engelskspråkiga kunder och leverantörer, och är verksamma på den svenska marknaden förutsätter rollen att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. 

B-körkort är meriterande.ansökan.

 Varmt välkommen med din ansökan! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Johansson, HR Talent partner via: [ Email address blocked ]   t.o.m den 9/7 .

Under perioden  10/7 till 8/8 pausas urvalet mot bakgrund av rådande semestertider. 
Urvalsprocessen återupptas sedan den 9/8.

Vi ser fram emot din ansökan!

[ Link removed ]  
 

Rekommenderade jobb

Account Manager till Randstad future talent i Stockholm
Randstad AB Stockholm Heltid
Kundansvarig till Randstad Life Sciences Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltidsanställd
Konsultchef mot AstraZeneca till Randstad Life Sciences Göteborg
Randstad AB Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201345743