Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Randstad Engineering i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Randstad Engineering i Göteborg på Randstad AB

Account Manager till Randstad Engineering i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Randstad Engineering växer och söker dig som vill vara med och bygga upp ett affärsområde tillsammans med oss. Randstad Engineering är ett rekryterings- och konsultbolag med fokus på kompetenser inom teknik.  Det händer en hel del hos oss just nu, vi står inför en tillväxtresa, och söker således dig som är ambitiös och vill vara med och bygga vidare vårt affärsområde i rollen som Account Manager.

Denna roll passar dig som gillar affärsutveckling och teknik och som vill ha en nyckelroll i ett personligt konsultbolag. Här månar vi särskilt om medarbetarnas trivsel, utveckling och teamarbete. Vi har dessutom fördelen av att vara en stolt del av Randstad som är ett globalt marknadsledande kompetensföretag.


ansvarsområde.

Som Account Manager på Randstad Engineering blir du en nyckelperson i vårt grymma team som idag består av fyra kollegor med gedigen branscherfarenhet. Här får du till stor del själv påverka vilka kunder du kommer att ansvara över, samt utgå från existerande intressanta ramavtal och partnerskap.

Ditt huvudsakliga uppdrag blir att lära känna och rådgöra med våra kunder samt säkerställa att de får in rätt konsulter och rekryter. Här får du arbeta med hela försäljningscykler, från nykundsmötet till projektledning av leverans , avtal samt av att skapa och bibehålla relationer med våra kunder. Detta innebär en kombination av nykundsbearbetning och att bygga vidare befintliga kundrelationer med fokus på tillväxt. 

I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för att:
  • Bygga vidare och driva tillväxt för kunder inom Engineering.
  • Bearbeta marknaden genom att skapa kontakt med kunder och prospekt
  • Självständigt hitta och skapa rekrytering- och konsultaffärer inom Engineering
  • Identifiera vilka utmaningar våra kunder har i sin verksamhet och hur vi kan bistå med lösningar som underlättar och effektiviserar för dem
  • Ha ett nära samarbete med kollegor för att säkerställa leverans till våra kunder 

Det är i konsultativa möten med våra kunder som framgången ligger – vi söker därför dig som trivs med investera större delen av din arbetstid med att nätverka och möta våra kunder i deras vardag, där det händer!


arbetstider.

Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare.  Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning.  Vi utgår från Randstads kontor i centrala Göteborg.


kvalifikationer.

  • Du har eftergymnasial utbildning som är relevant för rollen
  • Du har tidigare erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning mot företagskunder. 
  • Du har ett genuint starkt intresse för försäljning samt förmåga att skapa affärer och bygga olika typer av relationer
  • Du har ett stort intresse för teknik och tekniska organisationer
  • Du har B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Personliga egenskaper
Vi tror självklart att du - precis som oss - är en empatisk och engagerad person som vill utveckla dig själv och vår verksamhet. För att trivas i rollen ser vi att du är är en flitig nätverksbyggare som är skicklig på att kommunicera med olika typer av mottagare. Du är en målinriktad och handlingskraftig person som kan planera din tid på ett effektivt sätt. Då vi jobbar mycket i team är det viktigt att du är en lagspelare. Vi tror givetvis att du också har en positiv grundsyn och nära till skratt.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Maria Johansson, HR Talent partner via: [ Email address blocked ]

Vi ser fram emot din ansökan! 

[ Link removed ] />
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201366084