Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Orbit One AB, Huddinge jobb i Stockholm på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Orbit One AB, Huddinge på Intenso Teknikrekrytering

Account Manager till Orbit One AB, Huddinge

Intenso Teknikrekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid
Account Manager med stort affärssinne
Stockholm 

Orbit One är en kontraktstillverkare som utmanar det konventionella sättet att tänka. Med lång erfarenhet av att arbeta med några av världens ledande industriföretag vet vi hur vi kan förbättra och effektivisera företags produktionsprocesser. Tillsammans har vi skapat en stabil koncern med fokus på utveckling och långsiktiga kundrelationer.

Vi värdesätter varandra och förstår att vi alla är lika viktiga, det är tillsammans i våra olika roller och uppdrag som vi når målen. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och med en förtrolig stämning, där alla kan framföra sina åsikter. Vi strävar ständigt efter viljan att förbättra, både små och stora saker. Vi är kreativa, nyfikna och löser problemen när och där de händer.

Vi tror på en organisation där vi utmanar varandra, våra kunder och oss själva för att utvecklas och för att skapa ett kontinuerligt lärande. Vi tar alla ett ansvar och har stort fokus på arbetet och våra gemensamma mål, kunden och 'rätt från mig', men vi tar också ett gemensamt ansvar för att ha kul, sprida glädje och ge alla vi möter 'en bra dag', tillsammans har vi seriöst kul.

Till vår marknadsavdelning som arbetar inom hela Orbit One gruppen söker vi nu en Engagerad & målinriktad Account Manager med stort affärssinne. Placeringsort Huddinge.

'Orbit One har en företagskultur som jag uppskattar och den präglas av samarbete, nyfikenhet och en vilja att påverka och göra skillnad. Det är en otroligt flexibel arbetsplats där medarbetarens trivsel och välmående alltid är i fokus. Vi erbjuder en arbetsplats som får människor att må bra och känna att de kan prestera och utvecklas. Orbit One främjar kreativitet, innovation och välmående.

För att trivas i denna roll behöver man ta personligt ägandeskap för sin roll och verkligen gilla att utveckla, utmana och förbättra. Vi ger och begär feedback och vi tar ett personligt ansvar för vårt lärande och utveckling.

- Dennis Fredriksson, Site Manager

Vad skall du göra?
Som Account Manager på Orbit One får du ett stimulerande och utmanande jobb där du är kundens primära kontakt på företaget och en ledare internt. Det innebär att skapa och bibehålla affärsrelationer, strategisk planering och utveckling av affären, alltså helhetsansvaret för kontots lönsamhet.

Du har ansvar för att kunden skall vara nöjd, men även utmanas. Målet är att bygga en relation så det blir ett ömsesidigt givande och tagande, där båda känner sig nöjda och affären utvecklas positivt för båda parter. AM-rollen hos oss innebär även projektledning, primärt kring introduktion av och/eller ändringar av produkter samt ledaransvar för våra olika kundfokusteam. Dina kontaktytor är över hela företaget.  

 • Utveckla och generera merförsäljning för de konton du är ansvarig för.
 • Leda och ansvara för ditt “Customer Focus Team”.
 • Genomföra offert- och prisförhandlingar, ansvarig för resultat och lönsamhet.
 • Arbetet innebär kommunikation med kunder kring tekniska och kommersiella frågor, viktigt att förstå vad det innebär för Orbit Ones processer, att se orsak och verkan av olika beslut.
 • Projektleda affären mot uppsatta mål och nyckeltal samt säkerställer en effektiv tvåvägskommunikation mellan kunden och Orbit One.
 • Medverka vid revisioner för dina egna konton. Säkerställa att kund- och kvalitetskrav följs.
 • Vara delaktig i utvecklingen av arbetssätt och processer i Orbit Ones organisation

Tar du ansvar och driver dina arbetsuppgifter i linje med företagets mål har du stor möjlighet att kunna påverka ditt arbete. Orbit One kan erbjuda dig ett varierande jobb där du jobbar mot företag med olika produkter och storlek. Du kommer ingå i ett team med engagerade kollegor i en platt, flexibel och prestigelös organisation. 

'Jag tilltalades av tjänsten som Account Manager eftersom jag var redo att växla upp ytterligare i min karriärstege, och med det ta ett helhetsansvar för de kundkonton som jag skulle tilldelas i rollen. Orbit One som arbetsgivare är lyhörda och beslutsvägarna är korta. Alla som vill kan vara med och påverka.

Dagarna varierar en hel del. Vissa dagar har vi interna och externa möten och om vartannat, andra dagar spenderas helt åt administrativa uppgifter. Tillsammans med teamet har du stor möjlighet att påverka hur ni vill att er arbetsdag ska se ut. Vi har en mycket god stämning i teamet, vi är ett tajt lag med gemensam målbild. De största fördelarna med jobbet är möjligheten att disponera min arbetstid, förutsatt att arbetet blir gjort. Frihet ges till den som tar eget ansvar.'

- Emelie Hilm, Account Manager

 

Vem är du?
Som person är du fokuserad och driven med ett tävlingsinriktat och proaktivt ”mindset”. Du skall förstå kundens affär och kunden skall förstå vår affär – Då har du lyckats! Detta gör att du måste ha ett vinnande och analytiskt sätt i kunddialogen – respektfull och professionell i alla lägen men inte undfallande.  

 • Fördel med en marknadsinriktad högskoleutbildning och ett teknisk intresse/erfarenhet
 • Du har erfarenhet av att ha hanterat större konton med god kvalitet och resultat i en liknande roll
 • Du har erfarenhet av projektledning
 • Att ha jobbat inom industrin nära produktion och utvecklare, gärna inom elektronik- och/eller mekanikindustrin
 • God kommunikationsförmåga, både i tal och skrift
 • Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i MS office

Du har en förmåga att kunna leda och driva ditt team mot uppsatta kundegemensamma mål och få dem engagerade. Du har vana av att hantera en hög arbetsbelastning i perioder och vet hur du skall prioritera och hantera det för att må bra.

För övrigt är du drivande vilket innebär att du tar för dig, slutför, letar lösningar och sitter inte och väntar om något inte fungerar samt vågar fatta beslut inom ramen för ditt ansvar för att kunna komma vidare.

Du trivs i AM-rollen och vill vidareutvecklas i den rollen. Vi värdesätter långsiktighet i samarbetet med våra kunder. Resor i tjänsten förekommer.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering AB. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Technical Account Manager, KAM, Teknisk Säljare, Sales Engineer, Försäljningsingenjör

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Account Manager till Orbit One AB, Huddinge
Intenso Teknikrekrytering Stockholm Heltid
Teknisk säljare till Dansk Ventil Service A/S, Stockholm / Göteborg
Intenso Teknikrekrytering Stockholm Heltidsanställd
Teknisk Innesäljare till Norvatek
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: ee24378463c7459eb763f8afbfeaeb