Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account manager till Linköping jobb i på SE Internationell logistik

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account manager till Linköping på SE Internationell logistik

Account manager till Linköping

SE Internationell logistik Heltid

Bring har höga ambitioner och söker du en roll i ett företag där du kan växa och vara med och utveckla affärer inom internationella transporter, är Bring rätt företag för dig. Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden, som är Brings hemmamarknad.

I rollen som Account Manager rapporterar du till Platschefen och säljer skräddarsydda lösningar för internationella transporter. Då det finns få standardlösningar behöver du ha väl utvecklad förmåga att genomföra en behovsanalys för att sedan ta fram kostnadseffektiva och högkvalitativa tjänster till kunden. Du arbetar i Östergötland och Närke, med Linköping som utgångspunkt. För dig är det självklart med hög kundnärvaro som leder till att du snabbt etablerar nya kundkontakter och utvecklar affären hos befintliga kunder.

Vidare innebär rollen att:

  • du jobbar aktivt med kundanpassad nyförsäljning
  • planera och genomföra kund- och säljaktiviteter
  • ansvara för dina egna säljmål
  • samarbeta med övriga säljare i organisationen och samtidigt kunna agera självständigt
  • du representerar företaget i olika sammanhang såsom säljkonferenser och övriga marknadsaktiviteter

Vi söker dig som har erfarenhet av kundanpassad försäljning mot företagskunder och har arbetat med nykundsförsäljning, gärna av logistiklösningar. Du har B-körkort, är digitalt mogen samt använder svenska och engelska obehindrat.

Som person är du resultatorienterad, självgående och har mycket god samarbetsförmåga – du motiveras av att nå högt uppsatta individuella mål men vill också bidra till teamets fortsatta framgång. Du är en naturlig relationsbyggare som med lätthet skapar kontakt med många typer av människor eftersom du är socialt skicklig, orädd, öppen och rak. Vidare triggas du av fart, fläkt och att vara ute på många intressanta möten hos potentiella kunder. Uthållighet och tålamod är något som karaktäriserar dig som person och du viker inte ner dig i första taget. I mötet med kunden har du en ödmjuk inställning som märks genom din förmåga att lyssna och förstå kundens behov.

Du erbjuds en spännande roll med internationell prägel i ett av Nordens ledande bolag inom logistik. Bring Cargo International är ett expansivt företag där man värdesätter mångfald och erbjuder utvecklingsmöjligheter. Du kommer till ett sammansvetsat team med härliga kollegor som har driv, högt i tak och roligt tillsammans. Gruppen består av säljare, speditörer och platschef som tillsammans har många års erfarenhet inom branschen som de mer än gärna delar med sig av.

Tycker du detta låter intressant? Då kan rollen som Account Manager inom Bring Cargo International innebära en mycket spännande karriärmöjlighet för dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med Made For. Skicka in dina ansökningshandlingar genom att klicka [ Link removed ] , urval sker löpande.

 

Rekommenderade jobb

Account manager till Linköping
SE Internationell logistik Heltid
Junior Kvalitetsspecialist
E-handel og logistikk - Operations SE, DK, FI Stockholm Heltidsanställd
Trafikledare Helsingborg
SE Frigo Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145750