Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Jurek i Uppsala jobb i Uppsala på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Jurek i Uppsala på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Account Manager till Jurek i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Uppsala, Uppsala län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager på Jurek ansvarar du för att sälja in våra konsult- och rekryteringstjänster till företag i Uppsalaregionen. Vi arbetar branschoberoende, främst inom våra specialistområden Life Science, Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Du kommer att arbeta i nära samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar ett oslagbart team. Eftersom vi befinner oss i en uppstartsfas så kommer du initialt att fokusera mycket på försäljning till nya kunder men i rollen ingår framöver även kundansvar för befintliga kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen eller tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du en relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande men inget krav. Vidare så har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv och trivs med att arbeta målfokuserat mot högt uppsatta mål.

För att lyckas i rollen som Account Manager behöver du ha resultatfokus och vara en kommunikativ relationsbyggare, en "people-person" som är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du har arbetat med Office-paketet och är van att arbeta strukturerat i CRM-system.

Du erbjuds

Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa team. Vi präglas av en företagskultur med hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Vi sitter i fantastiskt fina lokaler vid Stora Torget i Uppsala.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Källås på [ Email address blocked ]

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord; Senior Account Manager, Account Manager, Säljare, Kundansvarig, Rekrytering, Bemanning


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D16890503EE340D7BB5F2561B1E35692