Jobbet Account Manager till IT-konsultbolaget Digitalent! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager till IT-konsultbolaget Digitalent! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

För dryga tre år sedan grundades Digitalent, ett IT-konsultbolag inom AW-Group. Idag är Digitalent ett bolag med en stor och nöjd kundbas och ca 50 stycken engagerade anställda. Ambitionen för de kommande åren är stor och nu startar jakten efter nästa nyckelperson till Digitalents resa framåt.

Är du en ihärdig, relationskapande och affärsdriven Account Manager med stort intresse för det digitala? Vi letar efter dig som vill vara med och ta ett framgångsrikt och lönsamt tillväxtbolag till nästa nivå. En kreativ och relationsbyggande själ, med hög kapacitet, hjärtat på rätt plats och massor av vilja.


Om tjänsten

Digitalent har varit lönsamma sedan början och växt stadigt med nöjda kunder och medarbetare. Nu senast med ett nyöppnat kontor i Finland. Men resan har bara börjat och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till den fortsatta framgångssagan, både i Sverige och internationellt.
Försäljning på Digitalent innebär alltid ett stort mått av relationsskapande där dina starka kommunikativa och sociala egenskaper får utlopp. Att sälja avancerade IT-tjänster och projekt på Digitalent innebär alltid många stakeholders, både interna och externa, och det är först när du får alla med dig på resan som vi kan börja uträtta stordåd.

Som Account Manager på Digitalent kommer du att ingå i ett säljteam på tre personer som tillsammans med resterande kollegor arbetar för att fylla värde för Digitalent och AW Groups kunder.

Utöver ditt ansvar för bolagets försäljning är du likt alla kollegor i Digitalent ansvarig för att dagligen bidra till samt utveckla Digitalents kultur och organisation. På Digitalent hjälps vi åt med stort som smått - allt från försäljning, rekrytering, konferens- och festplanering till att göra det lilla extra för att vara den bästa arbetsgivaren och leverantören av IT-konsulter i Stockholm.

Du erbjuds

• En central plats i Digitalents framtida resa. Vill du vara något mer än en passagerare på resan och faktiskt vara med och påverka bolagets framtid med ditt engagemang och kompetens? Då har Digitalent en plats för dig. För att verkligen bygga involvering och engagemang i bolagets framtid kommer du erbjudas att bli delägare i bolaget.
• Bli en del av ett familjärt företag där alla anställda värdesätter gemenskap och tillsammans arbetar för att både utveckla affären & varandra.
• Ett bolag fokuserat på kompetensutveckling, mentorskap och coachning. Något som inte bara fyller värde för Digitalents kunder utan som framförallt säkerställer en riktigt rolig och utvecklade karriär inom bolaget.
• Fast lön, starkt pensions- och försäkringserbjudande, föräldralön, sex veckors semester och en hel del andra förmåner.
• Var med på en spännande resa där nationell- & internationell expansion samt spännande koncernöverskridande samarbeten kommer att vara en del av din vardag.

Läs gärna mer om Digitalent här eller spana in deras konto på Instagram.

Arbetsuppgifter
Rollen som Account Manager handlar framför allt om att se till att Digitalents kundbas växer och utvecklas. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att hitta och bygga nya spännande kundsamarbeten samt utveckla Digitalents befintliga kunder. Ditt team består idag av två ytterligare Account Managers, Christoffer och Åsa och du rapporterar direkt till företagets VD, Jonatan.

I korta drag kan vi beskriva dina arbetsuppgifter och ansvarsområden såhär:

• Aktivt uppsökande av nya och spännande kundsamarbeten. Detta innebär prospektering, bearbetning, kundmöten och långsiktigt arbete med kundrelationer.
• Lära känna Digitalents konsulter och hitta effektiva arbetssätt för att i slutändan kunna matcha rätt konsult mot rätt projekt och hela tiden arbeta proaktivt för nästa fantastiska kundprojekt.
• Genom hög närvaro på systerbolagets Academic Works kontor bygga ett ännu starkare samarbete med Academic Works Account Manager med syftet att utveckla AW Groups framtida affär. Detta kan exempelvis vara genom att förvalta leads, göra sambesök samt att tillsammans med AWs Account Managers bygga nya kundprojekt

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Ett starkt intresse för modern digital teknik och/eller affär samt bevisad framgång inom försäljning av IT-projekt, konsulter eller nära besläktad affärsverksamhet i tjänstesektorn.
• En stark relationsskapare med erfarenhet av att jobba med många stakeholders på olika nivåer inom organisationer.
• Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift då all kommunikation internt och externt sker i de båda språket.

Det är ett stort plus om du:

• Har ett par års erfarenhet av försäljning inom IT-konsultbranschen.
• Innehar en eftergymnasial examen inom IT, teknik eller annat relevant område.

Förutom formell erfarenhet söker vi en duktig kommunikatör och relationsskapare. Rollen handlar till mångt och mycket om att få med dig flera olika människor på idéer och lösningsförslag. Du måste därför vara flexibel och kunna anpassa din kommunikation till flera olika målgrupper. Vi söker en ihärdig doer som gillar att arbeta med stor frihet och mandat men som förstår värdet av att involvera och kommunicera ofta med alla berörda parter för att lyckas med affärer.

Beroende på din nivå av IT-kompetens och erfarenhet av konsultbranschen så kommer du behöva börja din karriär på Digitalent med en hel del kompetensutveckling. För att vara rätt person på jobbet tror vi att du ser detta som en kul chans att utvecklas och är beredd at ta stort ansvar för att driva dig själv framåt.

Övrig information

• Start: Omgående, enligt överenskommelse.
• Omfattning: Heltid, inledande provanställning om sex månader.
• Placering: Brahegatan 10, centrala Stockholm.
• Lön: Fast lön + bonus.
• Sista ansökningsdag: 30 september 2020
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Digitalents önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Referens

15044940-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till