Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Account Manager till Glenair Nordic - Placering Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Account Manager till Glenair Nordic - Placering Stockholm på Reperio Search

Account Manager till Glenair Nordic - Placering Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Har du arbetat något år som teknisk säljare inom industrin och brinner för teknik, då ska du se hit! Vill du fortsätta att utvecklas i din roll hos ett av världens ledande företag som är specialiserade på förbindningsteknik i kritiska applikationer såsom flygelektronik, soldatutrustning och satelliter, då kan det här vara rollen för dig! Som teknisk säljingenjör hos Glenair kommer du till ett stabilt företag där du kommer få vara med på en spännande tillväxtresa. Dessutom arbetar du med ödmjuka och kompetenta kollegor både i Sverige och globalt.

Om företaget

Glenair är ett av världens ledande företag specialiserat på förbindningsteknik. Företagets strävan är att vara ”först med det mesta” genom att leverera kundanpassade lösningar för känsliga miljöer. Glenairs produkter förbinder och skyddar känslig elektronisk utrustning som används i kritiska applikationer såsom kommersiell- och militär flygelektronik, soldatutrustning, obemannade robotar, satelliter, fartyg, pansarfordon och transportsystem.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Glenairs räkning en teknisk säljingenjör. Som teknisk säljingenjör ansvarar du för ett antal företag och dess samarbetspartners. Kunderna som du ansvarar för har flera divisioner och inriktningar inom Subsea, Transport(El) och Försvarsindustrin. Huvuduppgiften är att utveckla (specificera in nya lösningar) och förvalta företagsgrupperna på kort och lång sikt. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • Utveckla kundgrupperna och skapa tillväxt.
  • Prissätta och göra underlag tillsammans med försäljningschef för att därefter överlämna till kundservice som skickar ut offerterna.
  • Planera och organisera seminarier, minimässor eller tekniska möten.
  • Leda arbetet med ny specificering av tekniska lösningar tillsammans med Glenairs experter på företagets fabriker.
  • Hitta nya design in plattformar.
  • Dokumentera i företagets CRM- och affärssystem AX.

I rollen samarbetar du med experter från företagets fabriker i USA, Italien, UK och Tyskland. Lokalt arbetar du i team tillsammans med kundansvarig på kundservice och försäljningschefen samt andra tekniska säljare med lång erfarenhet av indesign och Glenairs produktprogram. Resor ingår i tjänsten och sker till Glenairs kunder främst i Sverige men också i övriga nordiska länder samt till Glenairs fabriker.

Vem söker vi

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en stor social förmåga, är en relationsbyggare och har ett inre driv och nyfikenhet. Du har arbetat något år med teknisk lösningsförsäljning inom industrin med goda resultat och vill fortsätta utvecklas inom rollen. Du har goda kunskaper i Officepaketet, talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav. Är du dessutom prestigelös och ödmjuk så kommer du att passa in utmärkt i vårt team av medarbetare.

Övrigt

Att jobba på Glenair Nordic innebär att du får en stark organisation i ryggen som är ett av världens ledande företag inom sin nisch. För att trivas i rollen som teknisk säljingenjör hos Glenair är du en strukturerad och kreativ person som tycker om att kombinera din affärsmässighet med din kommunikativa förmåga. Rollen innebär ett nära samarbete med kompetenta kollegor samtidigt som du styr din tid genom frihet förenat med ansvar. Glenair utvecklar och säljer både kontaktdon/kablage samt komplexa lösningar som kräver ett nära samarbete med kunden. Arbetet utförs i kombination från företagets kontor och hemmakontor. Glenair erbjuder bra förmåner i form av individuell bonus. Hos Glenair kommer du dessutom att bli en del av ett drivet och sammansvetsat gäng som har kul på jobbet. Känner du igen dig i ovan beskrivning så ser vi fram emot din ansökan.

Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på telefon 072 – 325 66 96 alternativt Fredrik Hellström på Reperio Search på telefon 073 – 540 03 31.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1230560-274331