Jobbet Account Manager till expansiva Draftit AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Account Manager till expansiva Draftit AB publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Draftit hjälper specialister och chefer att ligga steget före genom smarta juridiska webbverktyg. Företaget är experter på att digitalisera juridisk kompetens och att förpacka den i smarta webbaserade verktyg för organisationer och företag.  Draftit har vuxit stabilt sedan starten 2004. I dagsläget arbetar ett fyrtiotal medarbetare som ansvarar för att kunderna ska få en VIP-upplevelse och ligga steget före. Tjänsten som Account Manager är en satsning inom Draftit:s expertområde HR och du kommer ha stora möjligheter till påverkan och utvecklingsmöjligheter i denna roll. Är du intresserad av att arbeta i en framgångsrik organisation som präglas av dedikerade medarbetare och stor arbetsglädje? Välkommen att söka denna utmanande tjänst hos Draftit!

 Som Account Manager hos Draftit kommer din huvuduppgift vara att ansvara för hela säljprocessen från att boka dina egna kundmöten till att skriva avtal och utveckla befintliga kunder. Du utför ditt arbete till stor del via telefon och via digitala demonstrationer av Draftit:s marknadsledande produktportfölj inom Human Resources.  Som medarbetare inom försäljningsteamet ansvarar du för att framgångsrikt driva dina säljprocesser och för att successivt öka din kundstock. Till din hjälp har du skickliga kollegor inom marknad, produktkunskap, IT – alla med kundens behov som främsta fokus. Organisatoriskt rapporterar du direkt till försäljningschef.

Din bakgrund

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha ett starkt driv, nyfikenhet och ett stort intresse av HR. Som person är du målfokuserad, pedagogisk och ödmjuk i din framtoning samt en god lyssnare. Du är en person som snabbt vinner förtroende genom kunskap och du sätter en stor ära i att etablera och förvalta relationer. Du har tidigare erfarenhet av försäljningsrelaterat arbete, är i början av din karriär och trivs i en miljö som präglas av professionalism och affärsmässighet där din egen prestation blir synlig. Vidare är du en god teamspelare och har troligen en formell bakgrund inom försäljning, marknad, kommunikation eller motsvarande.

I denna rekrytering samarbetar Draftit med Lernia.

Varmt välkommen med din ansökan och frågor kring tjänsten till Linda Billstrand, Rekryteringskonsult. linda.billstrand@lernia.se 0732-00 57 56

 Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

37848

Liknande jobb

Miljösamordnare till Berendsen Malmö Säljpoolen
Advokatfirman Lindahl söker Receptionist Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till