Jobbet Account Manager till Eurofins Biopharma har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Account Manager till Eurofins Biopharma publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Eurofins BioPharma Product Testing AB söker nu en driven Account Manager att ansvara för försäljning av företagets högkvalitativa analystjänster inom segmenten medicinteknik, mikrobiologi och kemi. Vi är ett globalt nätverk av välutrustade laboratorier, erfarna medarbetare och kan, via vårt laboratorium i Uppsala och våra systerbolag inom Eurofins-koncernen, erbjuda våra kunder den totala analyslösningen!
Denna roll erbjuder ett roligt och stimulerande arbete där du både kreativt och systematiskt arbetar mot spännande kunder inom medical device- och bioteknikindustrin. Vi söker dig som vill nå framgång med försäljning och bygga meningsfulla relationer med kollegor och kunder i vår bransch. På Eurofins är vi ett sammansvetsat team med god gemenskap och vi hoppas att du vill följa med oss på vår spännande resa!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande under annonstiden så vi välkomnar din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Tillsammans med ett engagerat och högkompetent team kommer du vara ansvarig för försäljningen av företagets och koncernens medicintekniska, kemiska och mikrobiologiska analystjänster enligt uppsatta försäljningsmål. Dessa analyser innefattar både farmakopémetoder och analyser enligt ISO-standarder, men även specialmetoder utvecklade av producenter, kunder eller av oss själva.

Huvudsakliga ansvarsområden/arbetsuppgifter innefattar:
•Försäljning av Eurofins analystjänster och helhetslösningar till kunder inom Medical Device segmentet
•Nykundsbearbetning och uppsökande försäljning samt ansvara för utveckling av existerande kundrelationer
•Kundkartläggning, kundsupport, presentationer och avtalsförhandlingar med kund
•Aktivt bidra med nya kunskaper/insikter för kompetensutvecklingen av säljorganisationen
•Delta i säljstrategimöten
•Registrera och följa upp säljaktiviteter i CRM
•Delta på relevanta konferenser/mässor för att bygga nätverk och nya kundrelationer


Vem är du?
Vi söker dig som har:
•Akademisk examen inom medicin/naturvetenskap
•Minst 2 års erfarenhet av försäljning av medicintekniska eller liknande analystjänster/produkter
•Erfarenhet av laborativt arbete med relevanta analysmetoder. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av mikrobiologiskt alternativt kemiskt analysarbete
•Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
•Körkort

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad, resultatdriven och duktig på att bygga och upprätthålla relationer till både kund och kollegor. Du trivs i en självständig roll med ett högt tempo och där din förmåga att förstå och tillgodose våra kunders behov är avgörande för att lyckas. Då du kommer ha parallella försäljningsprocesser och löpande kontakt med kollegor inom Eurofins nätverk är det viktigt att du som person är strukturerad, effektiv och utför ditt arbete med en hög känsla för kvalitet. Viktigt är att du inspireras av situationer där lösningen inte alltid är given och där egna initiativ är nödvändiga för att ansvarsfullt lösa och avsluta en given uppgift.


Om verksamheten
Eurofins Biopharma Product Testing har ca 50 medarbetare i Sverige (Uppsala) och ca 6000 globalt på 34 laboratorier. Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel och miljö. Vi är drygt 45 000 anställda och har mer än 800 laboratorier i 47 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på hörnstenarna; kundfokus, kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans, Professionalism & hållbarhet Läs mer på www.eurofins.se

Referens

55715

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till